De Speedster-naam van Porsche ademt historie. Porsche wil dat nóg meer benadrukken door de nieuwe 911 Speedster aan te bieden met Heritage Design-pakket.

De Porsche 911 Speedster is nog maar net onthuld of het merk komt al met de eerste aanvulling, het Heritage Design-pakket. Dit is als optie te bestellen op de nieuwe uitvoering en ontwikkeld door de afdeling Porsche Exclusive Manufaktur.

Met het Heritage Design-pakket is de 911 Speedster uitgevoerd in de kleur GT-zilver metallic en voorzien van klassieke Porsche-striping. Die kan naar wens worden uitgebreid met een racenummer naar keuze op de portieren en de bagageklep. Voor de wielen zijn er twee kleuropties: wit of platinakleurig met zijdeglans afwerking. Verder is de 911 Speedster verfraaid met klassieke Porsche logo’s, goudkleurige Speedster-badges en zwarte remklauwen met wit opschrift.

Ook het interieur is historisch verantwoord aangekleed, met racestoelen in de kleuren cognac en zwart en in de rugleuning een klassiek Porsche-logo. De carrosseriekleur keert op verschillende plaatsen in het interieur terug en ook voor de goudkleurige Speedster-logo’s zijn binnenin te vinden. Tot slot heeft Porsche Exclusive Manufaktur zijn stempel gezet op de middentunnel, zodat duidelijk is dat deze Porsche door de meest exclusieve afdeling van het merk is aangekleed.

De prijs van de 911 Speedster en het Heritage Design-pakket zijn nog niet bekend.