Mazda 2

Mazda zet de vernieuwde 2 in de prijslijst. Vanaf januari is het model verkrijgbaar in vier uitvoeringen, waaronder de nieuwe topversie Signature. De vanafprijs bedraagt 17.490 euro.

De vernieuwde Mazda 2 is voorzien van diverse nieuwe snufjes, zoals cruise control met afstandsradar en slimme led-koplampen. Ook is de 1.5 benzinemotor, die voortaan alleen nog met 75 of 90 pk wordt geleverd, uitgerust met mild-hybrid-techniek, waarmee het brandstofverbruik wordt verlaagd.

De vanafprijs van de Mazda 2 bedraagt 17.490 euro, voor het basismodel met 75 pk-motor. De andere uitvoeringen zijn standaard voorzien van de sterkste motorversie. De standaarduitrusting bestaat uit onder meer led-koplampen, een audiosysteem en centrale portiervergrendeling.

Meer luxe biedt de Comfort-uitvoering, die aanvullend is uitgerust met airconditioning, cruise control en een stuurwiel met audiobediening. Met de Luxury-uitvoering voegt Mazda onder meer 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, stoelverwarming, regen- en lichtsensoren, automatische klimaatregeling, een achteruitrijcamera, parkeersensoren en een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm toe aan de uitrusting. De Signature-uitvoering heeft nog meer prettige extra’s, zoals adaptieve led-koplampen, een head-up display, een afstandsradar, keyless entry en een navigatiesysteem.

Mazda 2
benzine      
1.5 Skyactiv-G  75 pk basis € 17.490
  90 pk Comfort € 18.690
    Luxury € 21.990
    Signature € 24.490