Skoda Scala

Skoda breidt het assortiment van de Scala uit. De 1.0 TSI-benzinemotor is vanaf heden ook te combineren met de DSG-transmissie die van een dubbele koppeling is voorzien.

Tot voor kort stonden, naast het 95 pk-instapmodel, slechts twee benzineuitvoeringen van het Skoda Scala-gamma in de prijslijst: de 116 pk sterke 1.0 TSI-motor met handbak en de 150 pk sterke 1.5 TSI met DSG. Nu kun je ook de 1.0 Greentech-benzinemotor bestellen met zeventraps-DSG. 

Deze automatische transmissie schakelt dankzij de dubbele koppeling snel, soepel en efficiënt. In Ambition-uitvoering is de 1.0 TSI DSG er al vanaf 26.290 euro, als Style vanaf 28.190 euro. 

De nieuwe motor is ook leverbaar voor de zakenmodellen Business Edition (vanaf 29.790 euro) en Sport Business (27.790 euro). Laatstgenoemde komt met onder meer stoffen/suède bekleding, lederen multifunctioneel sportstuur - voor de DSG met schakelpaddles -, uitgebreide infotainment, lichtmetaal en dakspoiler. Op de Business Edition is tijdelijk een voordelige upgrade verkrijgbaar; zie hiervoor onze actierubriek.

Ook bij Private Lease van de Scala kom je deze maand voor TourVoordeel in aanmerking, vanaf 349 euro per maand rijd je 48 maanden met 10.000 km/jaar. De Skoda-dealer vertelt je er meer over.