Subaru heeft de Outback op diverse punten verbeterd. Het vernieuwde model is per direct leverbaar.

Aan de buitenkant zie je er niks van, maar toch zijn er diverse onderdelen van de Subaru Outback vernieuwd. Het belangrijkste nieuws is de introductie van een nieuw infotainmentsysteem met 8 inch aanraakscherm. Een nieuwe lay-out, verbeterde graphics, een snellere processor en betere respons maken het nieuwe systeem gebruiksvriendelijker en moderner. Ook nieuw is de ondersteuning van Apple CarPlay, waarmee bepaalde functies van een iPhone gebruikt kunnen worden op het beeldscherm in de auto.

De Outback heeft de nieuwste versie van Eyesight aan boord. Hierdoor worden voetgangers en mogelijke obstakels nog eerder en beter gedetecteerd. Verder introduceert het merk enkele nieuwe voorzieningen, zoals stuurverwarming, achterbankverwarming en auto hold. Die laatste functie houdt in dat de remmen bij stilstand automatisch worden geactiveerd, waardoor de auto niet wegrolt.

De vernieuwde Outback is leverbaar met diverse nieuwe kleuren en ook binnenin is er nieuwe kleuroptie (Cognac), voor de leren bekleding. Subaru levert de vernieuwde Outback in twee verschillende uitvoeringen: Comfort en Premium. Die laatste is zeer compleet, er zijn geen losse opties meer bij te bestellen. De prijzen bedragen 46.995 euro en 51.195 euro.