Jaguar komt opnieuw met een Chequered Flag-uitvoering, ditmaal van de E-Pace. De SUV is net als de gelijknamige uitvoering van de andere Jaguar-modellen aangekleed met sportieve elementen.

De Jaguar E-Pace Chequered Flag is te herkennen aan de badges met finishvlag, de donkere wielen, de sportief uitziende R-Design-bumpers, de dubbele uitlaatpijpen en de hoogglans zwarte elementen. Jaguar levert de E-Pace Chequered Flag in drie verschillende kleuren, waarvan Photon Red is voorbehouden aan de nieuwe uitvoering.

Het interieur is opgewaardeerd met leren bekleding met rode stiksels, specifieke instaplijsten, zwarte hemelbekleding en een sportstuur. De uitrusting is omvangrijk, met onder andere led-koplampen, een digitaal instrumentenpaneel, een panoramadak en elektrisch verstelbare stoelen.

Jaguar biedt de E-Pace Chequered Flag aan met 150 en 180 pk sterke dieselmotoren en 200 en 249 pk sterke benzinemotoren. Een automaat en vierwielaandrijving zijn standaard. De vanafprijs bedraagt 78.495 euro, voor de 150 pk sterke dieseluitvoering.