Mitsubishi geeft de Space Star voor de tweede keer een uitgebreide facelift. Ook dit keer krijgt de compacte auto een nieuwe neus aangemeten.

De Mitsubishi Space Star gaat opnieuw onder het mes. De stdasauto krijgt het zogenaamde Dynamic Shield-ontwerp aan de voorkant, dat wordt gekenmerkt door twee grote C-vormige bogen. Hiermee brengt Mitsubishi het design van zijn kleinste model in lijn met dat van zijn SUV’s. Volgens Mitsubishi oogt de vernieuwde Space Star hierdoor breder.

Aan de achterkant zijn de wijzigingen minder ingrijpend. De vernieuwde Space Star heeft  achterlichten met leds in L-vorm en een nieuwe bumper. Mitsubishi enkele nieuwe kleuren aan het assortiment toe, waaronder het Sand Yellow dat je op de foto ziet. Verder zijn er nieuwe designs voor de optionele lichtmetalen wielen.

Ook het interieur is vernieuwd, met onder meer nieuwe stoelbekleding voor de luxere uitvoeringen, nieuwe koolstofvezel-look afwerking en zachtere materialen op sommige plaatsen. Het optionele multimediasysteem heeft een nieuw, 7 inch beeldscherm en ondersteunt smartphonekoppeling via Apple CarPlay.

Verkoopinformatie voor Nederlandse markt wordt binnenkort bekend gemaakt.