Mini heeft alvast de zomer in de bol met de Sidewalk Cabrio. Deze speciale uitvoering is te herkennen aan het cabriodak met pijlpatroon en de blauwe en gele accenten in het interieur.

Mini presenteert de Sidewalk Cabrio, die in maart naar Nederland komt. Het meest opvallende element is het speciale cabriodak met pijlpatroon. De kleur Deep Laguna Blue is specifiek voor de Sidewalk Cabrio ontwikkeld, maar Mini levert de uitvoering ook in vijf andere kleuren. De speciale striping, two-tone wielen en Sidewalk-logo’s op de voorschermen zijn altijd aanwezig, ongeacht voor welke kleur je kiest.

Het interieur is aangekleed met gele en petrolblauwe accenten, op de stoelen, de deurpanelen, de vloermatten en het dashboard. De stoelen zijn bekleed met antracietkleurig leer en voorzien van Sidewalk-logo’s, die je ook op de instaplijsten terugvindt.

Mini gaat de Sidewalk Cabrio leveren als One, Cooper en Cooper, met respectievelijk 102, 136 en 192 pk. De Cooper-modellen zijn optioneel met zeventraps automaat te bestellen. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.