Skoda maakt de Superb en Superb Combi betaalbaarder. Zowel de benzine-uitvoering als de plug-in hybride zijn vanaf heden enkele duizenden euro's voordeliger in aanschaf.

Skoda scherpt de prijzen aan van de Superb. Vanaf heden is de zakenauto al verkrijgbaar vanaf 32.990 euro. Daarvoor krijg je de Superb 1.5 TSI (150 pk) hatchback mee als Business Edition. Voor de ruime stationcar-versie Superb Combi betaal je 1.500 euro meerprijs. 

De Business Edition is toegerust met led-koplampen, keyless entry, automatische 2-zone airconditioning en parkeersensoren achter. Ook standaard zijn het navigatiesysteem Amundsen met 8 inch scherm, spraakbesturing, Skoda Connect en Bluetooth-telefoonvoorbereiding inclusief draadloos opladen.

Plug-in hybride

Daarnaast is de stekkerhybride nu betaalbaarder: vanaf 39.990 euro. Deze wordt standaard geleverd als Business Edition Plus, met bijvoorbeeld grootlichtassistent, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, achteruitrijcamera en Park Distance Control voor en achter. De aandrijflijn bestaat uit een 1.4 TSI-benzinemotor, elektromotor, 6-traps DSG-automaat met dubbele koppeling en een 13 kWh accupack. Het systeemvermogen ligt op 218 pk en de actieradius op 55 km (WLTP).