Dit jaar viert Jeep 80 jaar van 'authenticiteit, vrijheid, avontuur en passie'. Ter ere van het jubileum verschijnen speciale 80th Anniversary-uitvoeringen van de Renegade, Wrangler en Compass. 

Jeep viert haar 80-jarig bestaan met de Renegade, Wrangler en Compass 80th Anniversary. Het eerste jubileummodel, van de Renegade, kun je nu al bestellen bij de dealer voor de prijs vanaf 32.290 euro. De Renegade 80th Anniversary is beschikbaar met 120 pk driecilinder benzinemotor, 150 pk sterke viercilinder (desgewenst met DCT-automaat) en als 4xe plug-in hybride. 

Jeep Renegade 80th Anniversary

Renegade 80th Anniversary

Tot de jubileumlook behoren speciale lichtmetalen wielen, exterieuraccenten in donkergrijs Granite Crystal, hoogglans zwarte accenten in het interieur en stoffen stoelen met diamantpatroon. Daarnaast herken je de 80th Anniversary-modellen aan de nodige jubileumbadges. Alle drie de Jeeps worden voorzien van 8,4 tot 10,1 grote touchscreens, DAB-radio, navigatie, smartphone-integratie, UConnect-services en een nieuw, 'Since 1941'-infotainmentdisplay.

De Renegade 80th Anniversary wordt verder uitgevoerd met privacy glass, een led-lichtpakket, zwarte hemelbekleding en zogenaamde Berber-vloermatten. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen zijn standaard. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan adaptieve cruise control, Lane Departure Warning Plus, verkeersbordherkenning, dodehoekmonitor en de ParkView-achteruitrijcamera. 

Later dit voorjaar volgen de andere twee Jeep-jubileummodellen. Bijzonder is dat de 80th Anniversary-uitvoering de versie zal zijn waarin de vernieuwde Jeep Compass zal debuteren.