Škoda heeft de Kodiaq op veel fronten vernieuwd. De grote SUV heeft een aangescherpt uiterlijk, LED-koplampen zijn nu standaard en het interieur is verder verfijnd. De vernieuwde Kodiaq biedt keuze uit verschillende Business-uitvoeringen en is nu te bestellen vanaf € 38.990.

Vergeleken met zijn voorganger oogt de vernieuwde Kodiaq nog robuuster. De grille staat meer rechtop en de motorkap ligt nu wat hoger. LED-koplampen en aero-wielen geven het design een hightech tintje. Full LED matrixkoplampen zijn standaard op de Business-uitvoeringen.

Škoda heeft ook het Kodiaq-interieur op alle fronten verfijnd. Zo is de grote SUV nu leverbaar met de Virtual Cockpit met 10,25 inch display en LED ambiente lichtfuncties. Voor maximaal comfort zijn er nu meervoudig elektrisch verstelbare, met leder beklede stoelen met massage- en ventilatiefunctie.

Business as usual

In eerste instantie is de vernieuwde Kodiaq leverbaar met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor, die zijn hoge mate van efficiency mede dankt aan cilinderuitschakeling. De Kodiaq is er direct als luxe Business Edition met standaard onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning (2 zones), een achteruitrijcamera, Škoda CONNECT en Smartlink+ telefoonintegratie. Als Sportline Business combineert de Kodiaq veel luxe met sportieve in- en exterieuraccenten. De meest luxe uitvoering is de Kodiaq Business Edition Plus, met onder andere een zeventraps automatische transmissie, de Virtual Cockpit en Navigatie Columbus met 9,2 inch touchscreen. 

De vernieuwde Kodiaq is vanaf nu te bestellen. Als Business Edition is hij er vanaf € 38.990. De prijzen van de Sportline Business en Business Edition Plus beginnen bij respectievelijk € 41.490 en € 44.690.