Per direct kun je vanaf 26.090 euro de Citroën ë-Berlingo Van bestellen. De elektrische bedrijfswagen is verkrijgbaar in de lengtevarianten M en XL. 

Citroën opent de orderboeken voor de bedrijfswagenvariant van de elektrische Berlingo. Je bestelt de ë-Berlingo Van in een van de lengtematen en een van de drie beschikbare uitrustingsniveaus. Prijzen beginnen bij 26.090 euro exclusief btw. Voor alle niveaus is het modulaire Extenso-interieurconcept te bestellen; vanaf het Club-niveau een 10 inch digitaal instrumentenpaneel en een 8 inch multimedia touchscreen. 

Drie uitrustingsniveaus

In de basisuitvoering Control beschikt de chauffeur over een hill start assist-functie, automatische verlichting, een 5 inch monochroom touchscreen, Bluetooth handsfree-systeem, elektrisch bedienbare en verwarmbare achteruitkijkspiegels et cetera. De achterdeuren zwenken 180 graden open. 

Rijker uitgerust is de Club-versie, die in de maten M en XL te bestellen is. Airco, cruise control met snelheidsbegrenzer, bandenspanningsmonitor, mistlampen, in hoogte verstelbare comfortstoel met armsteun en andere comfortzaken behoren tot de standaarduitrusting. De vanafprijs ligt op 28.540 euro, voor de maat XL - met rechts een schuifdeur - op 29.640 euro. 

Citroën ëBerlingo Van

Tot slot is er de Driver-uitvoering (vanaf 29.290 euro) voor ondernemers en werknemers die lange ritten maken. Hierin is nog meer aan comfort gedacht, met het isolerende Acoustic Pack, de Surround Rear Vision-camera's die de achteruitkijkspiegel vervangen, de mistlampen, het multifunctionele stuurwiel, de automatische ruitenwissers enzovoort. 

Voor wie nog niet tevreden is: de optielijst biedt meer veiligheids- en assistentiesystemen. De Citroën ë-Berlingo Van heeft een 50 kWh-batterij, een systeemvermogen van 100 kW / 136 pk en een (WLTP-)actieradius van 275 km.