Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Audi

 1. Competitief aanbod: Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e nu ook als S edition Competition

  Autonieuws 8 januari 2024

  Audi breidt de exclusieve range van sportieve premiummodellen uit met S edition Competition-uitvoeringen van de Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e (PHEV). Allemaal bieden ze een onweerstaanbare mix van sportiviteit en luxe, een combinatie die wordt versterkt door de zeer competitieve prijsstelling. De nieuwe modellen zijn per direct leverbaar en vormen een sportieve aanvulling op de al bekende S edition Competition-uitvoeringen van de Audi A4, A5 en A6 TFSI.

  Lees meer
  Tags: audi
 2. Vernieuwde Audi SQ8: power-SUV 2.0

  Autonieuws 1 januari 2024

  SQ8 TFSI Tiptronic quattro nu te configureren en te bestellen vanaf € 195.044*  Sportief-complete standaarduitrusting en uitgebreide lijst met opties voor maximale personalisatie en exclusiviteit Drie nieuwe lakkleuren, vijf nieuwe velgdesigns, HD Matrix LED-koplampen met laser-lichttechnologie optioneel

  Lees meer
  Tags: audi
 3. Vernieuwde Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen vanaf € 54.865

  Autonieuws 6 oktober 2023

  De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Dankzij een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn hebben de nieuwe modellen nu een range tot zelfs 547 kilometer**.

  Lees meer
  Tags: audi q4
 4. Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

  Autonieuws 3 oktober 2023

  De Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de sterke groei van Audi’s EV-verkopen gedurende de eerste helft van 2023 (+ 51,2 procent). Nu heeft Audi beide modellen ingrijpend verbeterd, met een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer* en snellere laadtijden. Daarbij krijgt de Q4 e-tron nu een nieuwe, karakteristieke sound.

  Lees meer
  Tags: audi q4
 5. Audi Q6 e-tron: een nieuwe visie op interieur

  Autonieuws 11 september 2023

  Het interieur van de nieuwe Audi Q6 e-tron is met recht van binnenuit ontworpen. In een driedimensionaal, contrastrijk design komen specifieke features nog beter naar voren. Met de functionele en fraaie vormgeving speelt Audi perfect in op wensen en eisen van klanten.

  Lees meer
  Tags: audi
 6. Vernieuwde Audi Q8: next level in design, technologie en elegantie

  Autonieuws 7 september 2023

  Audi geeft de Q8 een uitgebreide update. Het exterieurdesign is op tal van fronten vernieuwd en er zijn nieuwe velgdesigns, lakkleuren en interieuropties beschikbaar. Naast nieuwe verlichtingstechnologie met HD Matrix LED-koplampen inclusief grootlicht met lasertechnologie wordt ook het motorenaanbod verder verfijnd.

  Lees meer
  Tags: audi
 7. Nog completer en aantrekkelijker: update voor de Audi A6

  Autonieuws 2 september 2023

  Audi heeft de A6 en A6 Avant een update gegeven voor het nieuwe modeljaar, waarbij een verder uitgebreide standaarduitrusting wordt gecombineerd met een aanscherping van de prijzen. Ook het design van de Limousine en Avant is door een aantal subtiele updates nóg aantrekkelijker. De vernieuwde Audi A6 is er vanaf € 64.554*.

  Lees meer
  Tags: audi a6
 8. Sportieve Audi SQ8 e-tron: nu te configureren en bestellen

  Autonieuws 16 mei 2023

  De Audi SQ8 e-tron en SQ8 Sportback e-tron zijn nu geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen in de configurator én te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. Het sportieve topmodel binnen het Q8 e-tron-gamma is er als SUV vanaf € 99.135 en als Sportback vanaf € 101.535.

  Lees meer
  Tags: audi
 9. Beste beginners auto's

  Autonieuws 20 april 2023

  Lees meer
  Tags: audi a1 ford fiesta lexus is mini mini suzuki celerio volkswagen scirocco volvo c70
 10. Audi Q8 e-tron nu te beleven bij de Audi-dealers

  Autonieuws 24 februari 2023

  De nieuwe, elektrisch aangedreven Audi Q8 e-tron is vanaf nu te zien en te beleven bij de Nederlandse Audi-dealers. Klanten kunnen kiezen voor de SUV of de Sportback. Beide zijn er met een keuze uit drie luxe uitrustingsniveaus. Zowel de 50- als 55-uitvoeringen hebben een grotere accucapaciteit en daarmee een nog grotere actieradius. De Audi Q8 50 e-tron is leverbaar vanaf € 71.385*.

  Lees meer
  Tags: audi q8