Mijn Autokopen.nl

Autonieuws BMW

 1. Gebruikte elektrische auto

  Autonieuws 7 maart 2023

  Nu we de komende decennia de overstap maken op elektrisch vervoer, zal tegen die tijd een nieuwe auto met accu betaalbaarder zijn. Dat is vandaag de dag nog een behoorlijke uitdaging. Op enkele goedkopere prijsvechters na zijn alle nieuwe, redelijk ruime elektrische auto’s pas mee naar huis te nemen als je minimaal 40.000 euro achterlaat bij de dealer. Wil je echt luxe rijden moet je het reservevakje van je portemonnee ook openritsen en de inhoud aanspreken.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 hyundai mercedes-benz b-klasse nissan leaf renault zoe tesla volkswagen golf
 2. Met waterstofauto de weg op: BMW iX5 Hydrogen.

  Autonieuws 27 februari 2023

  Na vier jaar ontwikkelingswerk gaat het voertuig- en ontwikkelingsproject BMW iX5 Hydrogen de cruciale volgende fase in. De komende jaren voelt BMW Group een vloot van tientallen exemplaren van deze waterstof-elektrische BMW X5 wereldwijd aan de tand en laat het merk ook diverse doelgroepen kennismaken met wat de BMW iX5 Hydrogen allemaal te bieden heeft. De eerste exemplaren zijn onlangs al gepresenteerd aan de internationale media in Antwerpen.

  Lees meer
  Tags: bmw x5
 3. De nieuwe BMW X5 en BMW X6.

  Autonieuws 8 februari 2023

  BMW presenteert ingrijpend vernieuwde versies van zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De nieuwe BMW X5 en de nieuwe BMW X6 stralen balans en zelfvertrouwen uit met doeltreffende wijzigingen aan het design en opgewaardeerde

  Lees meer
  Tags: bmw x5 x6
 4. Wat is de beste elektrische auto voor jou?

  sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

  Autonieuws 1 december 2022

  De elektrische auto is here to stay. Jaren geleden was de Toyota Prius de eerste (hybride) elektrische auto die vooral de allergrootste voorstanders van elektrisch rijden aansprak. Maar zeker sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 dacia fiat mini mini renault zoe volkswagen up!
 5. De eerste BMW M3 Touring ooit

  Daar is 'ie dan eindelijk

  Autonieuws 24 juni 2022

  De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten. De aandrijftechnologie is volledig gericht op het leveren van verleidelijke prestaties.

  Lees meer
  Tags: bmw 3 serie touring m3
 6. Nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer debuteert

  All-rounder met milde en plug-in hybride technologie

  Autonieuws 6 oktober 2021

  Vandaag debuteert de nieuwe generatie BMW 2 Serie Active Tourer virtueel. In februari 2022 komt de all-rounder op de markt met vier brandstofmotoren. Later volgen twee plug-in hybride modellen.

  Lees meer
 7. BMW iX3 krijgt sportieve update

  SUV nu standaard met M Sport-pakket

  Autonieuws 12 augustus 2021

  BMW geeft de iX3 een jaar na introductie al een update. Om de toegenomen sportiviteit te benadrukken komt de elektrische SUV voortaan standaard met M Sport-pakket. Ook wordt de uitrusting uitgebreid.

  Lees meer
 8. BMW iX: duurzame SUV eind 2021 beschikbaar

  Nu vanafprijzen en informatie aandrijflijn

  Autonieuws 17 maart 2021

  Eind dit jaar staat de nieuwe SUV BMW iX in de showroom. Dit vlaggenschip van het Duitse merk biedt de nieuwste technologie, maar ook qua duurzaamheid heeft BMW alles uit de kast gehaald. We hebben informatie over de aandrijflijn én de prijzen.

  Lees meer
  Tags: bmw elektrische auto
 9. Extra BMW 3 Serie en 5 Serie stekkerhybrides

  Vijf plug-in hybride varianten erbij

  Autonieuws 27 januari 2021

  BMW introduceert in totaal vijf nieuwe plug-in hybride varianten van de 3 Serie en 5 Serie. Hier zijn alvast de specificaties. De prijzen volgen rond maart, zodra de stekkerhybrides verkrijgbaar zijn.

  Lees meer
 10. BMW 128ti: de hot hatch uit Beieren

  Turismo Internazionale-uitvoering van de BMW 1 Serie

  Autonieuws 7 oktober 2020

  Voor het eerst deze eeuw presenteert BMW een Turismo Internationale-model, de 128ti. Met deze hot hatch kun je een 'M light' aanschaffen vanaf 49.990 euro.

  Lees meer
  Tags: bmw 1 serie