Mijn Autokopen.nl

Autonieuws BMW

 1. De geheel nieuwe BMW X2 en de allereerste BMW iX2.

  Autonieuws 19 oktober 2023

  De BMW X2 introduceerde het concept van de Sports Activity Coupé (SAC) in het compacte premiumsegment. Nu is het de beurt aan de tweede generatie die nog opvallender, sportiever en vooruitstrevender is. Met aanzienlijk toegenomen afmetingen en

  Lees meer
  Tags: bmw
 2. De nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

  Autonieuws 25 mei 2023

  Dynamischer dan ooit, een veelvoud aan digitale innovaties en voor het eerst met volledig elektrische aandrijving – dat is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

  Lees meer
  Tags: bmw 5 serie
 3. Elektrische occasions

  Autonieuws 25 april 2023

  Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je graag over wilt stappen van een brandstofauto naar een elektrische auto. Misschien maak je je zorgen om het klimaat en de impact die de CO2-uitstoot van je wagen heeft op het milieu. Want ondanks dat we maar een klein landje zijn met een beperkt aantal auto’s in vergelijking met het wereldtotaal, begint een beter milieu bij jezelf, zoals een oude reclameslogan vroeger al verkondigde.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 mercedes-benz b-klasse mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot 2008 renault zoe volkswagen golf cabriolet golf sportsvan golf variant golf crossgolf golf plus
 4. De nieuwe BMW i7 M70 xDrive

  Autonieuws 18 april 2023

  BMW M GmbH introduceert een volledig elektrisch performance model als nieuwe topversie van de BMW 7 Serie. De BMW i7 M70 xDrive is het krachtigste volledig elektrische model van de hele BMW Group. Elektromotoren op de voor- en achteras, samen goed voor een systeemvermogen van 485 kW (660 pk)*, en een M specifiek onderstel zorgen ervoor dat de nieuwe BMW i7 M70 xDrive een perfecte combinatie biedt van elektrisch rijden en prestaties.

  Lees meer
  Tags: bmw 7 serie
 5. Digitaal, dynamisch en nu ook volledig elektrisch: de BMW 5 Serie gaat een nieuw tijdperk in

  Autonieuws 17 maart 2023

  Over een paar maanden zal de achtste generatie van de BMW 5 Serie Sedan zijn debuut maken. Het nieuwe model is dynamischer en comfortabeler dan ooit en biedt een frisse interpretatie van het kenmerkende elegante sportieve ontwerp, en ook het BMW Operating System 8.5 met BMW Curved Display, innovatieve digitale services en, voor het eerst, een puur elektrische aandrijflijn in de BMW i5.

  Lees meer
  Tags: bmw 5 serie
 6. Gebruikte elektrische auto

  Autonieuws 7 maart 2023

  Nu we de komende decennia de overstap maken op elektrisch vervoer, zal tegen die tijd een nieuwe auto met accu betaalbaarder zijn. Dat is vandaag de dag nog een behoorlijke uitdaging. Op enkele goedkopere prijsvechters na zijn alle nieuwe, redelijk ruime elektrische auto’s pas mee naar huis te nemen als je minimaal 40.000 euro achterlaat bij de dealer. Wil je echt luxe rijden moet je het reservevakje van je portemonnee ook openritsen en de inhoud aanspreken.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 hyundai kona mercedes-benz b-klasse nissan leaf renault zoe tesla volkswagen golf
 7. Met waterstofauto de weg op: BMW iX5 Hydrogen.

  Autonieuws 27 februari 2023

  Na vier jaar ontwikkelingswerk gaat het voertuig- en ontwikkelingsproject BMW iX5 Hydrogen de cruciale volgende fase in. De komende jaren voelt BMW Group een vloot van tientallen exemplaren van deze waterstof-elektrische BMW X5 wereldwijd aan de tand en laat het merk ook diverse doelgroepen kennismaken met wat de BMW iX5 Hydrogen allemaal te bieden heeft. De eerste exemplaren zijn onlangs al gepresenteerd aan de internationale media in Antwerpen.

  Lees meer
  Tags: bmw x5
 8. De nieuwe BMW X5 en BMW X6.

  Autonieuws 8 februari 2023

  BMW presenteert ingrijpend vernieuwde versies van zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De nieuwe BMW X5 en de nieuwe BMW X6 stralen balans en zelfvertrouwen uit met doeltreffende wijzigingen aan het design en opgewaardeerde

  Lees meer
  Tags: bmw x5 x6
 9. Wat is de beste elektrische auto voor jou?

  sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

  Autonieuws 1 december 2022

  De elektrische auto is here to stay. Jaren geleden was de Toyota Prius de eerste (hybride) elektrische auto die vooral de allergrootste voorstanders van elektrisch rijden aansprak. Maar zeker sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 dacia spring fiat 500e mini mini renault zoe volkswagen up!
 10. De eerste BMW M3 Touring ooit

  Daar is 'ie dan eindelijk

  Autonieuws 24 juni 2022

  De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten. De aandrijftechnologie is volledig gericht op het leveren van verleidelijke prestaties.

  Lees meer
  Tags: bmw 3 serie touring m3