Mijn Autokopen.nl

Autonieuws BMW i3

 1. Elektrische occasions

  Autonieuws 25 april 2023

  Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je graag over wilt stappen van een brandstofauto naar een elektrische auto. Misschien maak je je zorgen om het klimaat en de impact die de CO2-uitstoot van je wagen heeft op het milieu. Want ondanks dat we maar een klein landje zijn met een beperkt aantal auto’s in vergelijking met het wereldtotaal, begint een beter milieu bij jezelf, zoals een oude reclameslogan vroeger al verkondigde.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 mercedes-benz b-klasse mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot 2008 renault zoe volkswagen crossgolf golf cabriolet golf sportsvan golf plus golf golf variant
 2. Gebruikte elektrische auto

  Autonieuws 7 maart 2023

  Nu we de komende decennia de overstap maken op elektrisch vervoer, zal tegen die tijd een nieuwe auto met accu betaalbaarder zijn. Dat is vandaag de dag nog een behoorlijke uitdaging. Op enkele goedkopere prijsvechters na zijn alle nieuwe, redelijk ruime elektrische auto’s pas mee naar huis te nemen als je minimaal 40.000 euro achterlaat bij de dealer. Wil je echt luxe rijden moet je het reservevakje van je portemonnee ook openritsen en de inhoud aanspreken.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 hyundai kona mercedes-benz b-klasse nissan leaf renault zoe tesla volkswagen golf
 3. Wat is de beste elektrische auto voor jou?

  sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

  Autonieuws 1 december 2022

  De elektrische auto is here to stay. Jaren geleden was de Toyota Prius de eerste (hybride) elektrische auto die vooral de allergrootste voorstanders van elektrisch rijden aansprak. Maar zeker sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 dacia spring fiat 500e mini mini renault zoe volkswagen up!
 4. Groter rijbereik BMW i3 dankzij nieuwe batterij

  Capaciteit verhoogd naar 42,2 kWh

  Autonieuws 28 september 2018

  BMW komt met een nieuw accupakket voor de i3. Door de verbeterde batterijtechniek is de capaciteit verbeterd, zonder dat de omvang is toegenomen.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 elektrische auto
 5. BMW plakt prijskaartjes op vernieuwde i3

  Autonieuws 21 september 2017

  De vernieuwde i3 kost minimaal 39.459 euro. De elektrische BMW is er ook weer met range extender en staat in november in de showroom.

  Lees meer
  Tags: bmw i3
 6. BMW vernieuwt i3 en introduceert i3s

  Autonieuws 29 augustus 2017

  BMW steekt de i3 in het nieuw én introduceert een sportieve versie van de elektrische auto, de i3s. Deze uitvoering heeft meer vermogen en een aangepast onderstel.

  Lees meer
 7. BMW i3 Carbon Edition: speciale versie voor Nederland

  Autonieuws 5 mei 2017

  BMW komt met een speciale uitvoering van de i3 voor de Nederlandse markt, de Carbon Edition. De kleur rechtvaardigt de naam.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 elektrische auto
 8. Meerprijs krachtigere accu BMW i3 1.200 euro

  Autonieuws 2 mei 2016

  BMW heeft bekend gemaakt wat de nieuwe, krachtigere accu van de i3 kost. Het merk rekent een meerprijs van 1.200 euro ten opzichte van de bestaande accuversie, die gewoon leverbaar blijft.

  Lees meer
 9. Meer uithoudingsvermogen voor BMW i3

  Autonieuws 24 november 2015

  BMW geeft de i3 een nieuw lithium-ion batterijpakket. Hiermee wordt de actieradius met bijna 25 procent vergroot.

  Lees meer
  Tags: bmw i3
 10. BMW werkt aan zelfparkerende auto

  Autonieuws 16 december 2014

  Je komt aan bij een parkeergarage, stapt uit en laat je auto achter. Deze parkeert zichzelf vervolgens helemaal automatisch ergens in de garage. Als je terugkomt staat de auto bij de uitgang alweer op je te wachten. BMW test met techniek die dat mogelijk maakt.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 zelfrijdende auto