Autonieuws Bugatti

 1. Bugatti plaagt verder met Divo

  Nieuwe teasers bouwen spanning op voor onthulling later deze week

  Autonieuws 20 augustus 2018

  Deze week gaat het doek er eindelijk af. Plaats van onthulling: het concours d’elegance van Pebble Beach. De auto: de Bugatti Divo, een nieuw model op basis van de Chiron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 2. Nieuwe optie Bugatti Chiron: Sky View-dak

  Per direct te bestellen

  Autonieuws 26 juli 2018

  Het is een optie die slechts enkele mensen in Nederland ooit zullen bestellen: het Sky View-dak. Dat heeft niet zozeer met de optie zelf te maken, maar met de auto waarop die wordt geleverd. Het gaat namelijk om de Bugatti Chiron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 3. (Advertorial)

  Nieuwe Fiat nu tot 4.000 euro voordeliger

  Profiteer tot 31 augustus van het lage BPM-tarief bij MGH

  Door nu te kiezen voor een nieuwe Fiat uit voorraad bij Mobility Group Haaker in Heemstede profiteer je nog van het lage BPM-tarief. Tot 4.000 euro voordeel op een nieuwe Fiat 124 Spider, Tipo, Punto, Panda en de gehele 500-familie.

  Ontdek jouw voordeel!
 4. Divo wordt meest dynamische Bugatti

  Beperkt verkrijgbare model is duurste productieauto ter wereld

  Autonieuws 10 juli 2018

  Bugatti kondigt een nieuw model aan, de Divo. Bij deze supercar gaat het eens niet om het wereldsnelheidsrecord maar om dynamisch rijden.

  Lees meer
 5. Bugatti Chiron Sport wendbaarder en dynamischer

  Eerste geïntegreerde carbon ruitenwissers

  Autonieuws 11 maart 2018

  De nieuwe Sport-variant van de Bugatti Chiron heeft geen extra vermogen. Ook de prestatiecijfers zijn gelijk aan die van de reguliere Chiron. De Sport excellereert wél in dynamisch rijden en scherp bochtenwerk.

  Lees meer
 6. Snelheidsrecord Bugatti Chiron en nieuwe uitvoeringen op komst

  Autonieuws 11 september 2017

  Vanuit stilstand naar 400 km/u en terug tot stilstand: de Bugatti Chiron kan het in minder dan 42 seconden. Daarmee is 'ie sneller dan z'n voorganger Veyron. En nóg beter: er komen nóg snellere uitvoeringen van de supercar aan.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 7. Bugatti bekijkt opties snellere versie Chiron

  Autonieuws 27 juli 2016

  Bugatti bekijkt de opties voor nieuwe, nóg snellere versies van de Chiron. Het merk heeft geen haast, de focus ligt eerst op het verkopen van de 500 exemplaren van de ‘reguliere’ Chiron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 8. Het beest van Genève: Bugatti Chiron

  Autonieuws 1 maart 2016

  We staan oog in oog met de auto waar autoliefhebbers al jaren naar uitkijken: de Bugatti Chiron, de opvolger van de legendarische Veyron. We zijn er nog stil van.

  Lees meer
 9. Bugatti wenst je fijne feestdagen

  Autonieuws 18 december 2015

  Bugatti wenst iedereen fijne feestdagen en laat meteen een tipje van de sluier zien van wat voor moois er in 2016 gaat komen. Dan komt namelijk de Chiron, de langverwachte opvolger van de Veyron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 10. En het nieuwe model van Bugatti heet…

  Autonieuws 30 november 2015

  Bugatti bevestigt het officieel: de opvolger van de Veyron heet Chiron en wordt op de autosalon van Genève in maart onthuld.

  Lees meer
 11. Schets Bugatti Chiron getoond aan potentiële kopers

  Autonieuws 26 november 2015

  Als er een auto is die de gemoederen bezig houdt dan is het wel de Bugatti Chiron, de opvolger van de Veyron. De onthulling van de supercar vindt plaats op de autosalon van Genève volgend jaar. Het merk heeft nu alvast een schets van het nieuwe model getoond aan potentiële kopers.

  Lees meer