Autonieuws Bugatti

 1. Bugatti Chiron Sport wendbaarder en dynamischer

  Eerste geïntegreerde carbon ruitenwissers

  Autonieuws 11 maart 2018

  De nieuwe Sport-variant van de Bugatti Chiron heeft geen extra vermogen. Ook de prestatiecijfers zijn gelijk aan die van de reguliere Chiron. De Sport excellereert wél in dynamisch rijden en scherp bochtenwerk.

  Lees meer
 2. Snelheidsrecord Bugatti Chiron en nieuwe uitvoeringen op komst

  Autonieuws 11 september 2017

  Vanuit stilstand naar 400 km/u en terug tot stilstand: de Bugatti Chiron kan het in minder dan 42 seconden. Daarmee is 'ie sneller dan z'n voorganger Veyron. En nóg beter: er komen nóg snellere uitvoeringen van de supercar aan.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Bugatti bekijkt opties snellere versie Chiron

  Autonieuws 27 juli 2016

  Bugatti bekijkt de opties voor nieuwe, nóg snellere versies van de Chiron. Het merk heeft geen haast, de focus ligt eerst op het verkopen van de 500 exemplaren van de ‘reguliere’ Chiron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 5. Het beest van Genève: Bugatti Chiron

  Autonieuws 1 maart 2016

  We staan oog in oog met de auto waar autoliefhebbers al jaren naar uitkijken: de Bugatti Chiron, de opvolger van de legendarische Veyron. We zijn er nog stil van.

  Lees meer
 6. Bugatti wenst je fijne feestdagen

  Autonieuws 18 december 2015

  Bugatti wenst iedereen fijne feestdagen en laat meteen een tipje van de sluier zien van wat voor moois er in 2016 gaat komen. Dan komt namelijk de Chiron, de langverwachte opvolger van de Veyron.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 7. En het nieuwe model van Bugatti heet…

  Autonieuws 30 november 2015

  Bugatti bevestigt het officieel: de opvolger van de Veyron heet Chiron en wordt op de autosalon van Genève in maart onthuld.

  Lees meer
 8. Schets Bugatti Chiron getoond aan potentiële kopers

  Autonieuws 26 november 2015

  Als er een auto is die de gemoederen bezig houdt dan is het wel de Bugatti Chiron, de opvolger van de Veyron. De onthulling van de supercar vindt plaats op de autosalon van Genève volgend jaar. Het merk heeft nu alvast een schets van het nieuwe model getoond aan potentiële kopers.

  Lees meer
 9. Bugatti Vision Gran Turismo heeft een beetje 'Chiron' in zich

  Autonieuws 2 september 2015

  Bugatti heeft de Vision Gran Turismo onthuld. Deze digitale raceauto is ‘in real life’ te bewonderen op de IAA in Frankfurt later deze maand.

  Lees meer
 10. Is dit de Bugatti Chiron?

  Autonieuws 11 augustus 2015

  Op Instagram is een vage foto opgedoken van een nieuw Bugatti-model. Als de foto echt is dan zien we hier de opvolger van de Veyron, die vooralsnog Chiron lijkt te gaan heten.

  Lees meer
  Tags: bugatti chiron
 11. Laatste Bugatti Veyron verkocht

  Autonieuws 23 februari 2015

  Het is zover: alle 450 exemplaren van de Bugatti Veyron zijn verkocht. Het laatste exemplaar heet La Finale en staat als eerbetoon aan één van de meest spraakmakende auto’s van de laatste 10 jaar op de autosalon van Genève.

  Lees meer