Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Citroën C1

 1. Stadsauto's onder de 10.000 euro

  Autonieuws 3 maart 2023

  Als je in de grote stad woont en je alleen voor je boodschappen afhankelijk bent van een auto, je weinig kilometers maakt en je niet een megabedrag aan houderschapsbelasting wilt betalen, dan is een kleine stadsauto ideaal. Zo’n auto bevindt zich in het A-segment en is doorgaans niet

  Lees meer
  Tags: chevrolet spark citroën c1 fiat 500 hyundai i10 opel karl peugeot 108 seat mii skoda citigo toyota aygo iq volkswagen up!
 2. Citroën C1 uitrusingsniveaus herzien

  Direct te bestellen vanaf 11.990 euro

  Autonieuws 10 augustus 2020

  Citroën heeft de uitrustingsniveaus van de C1 aangepast. Standaard airco op bijna alle uitvoeringen, multimedia voor een kleine meerprijs op de instapversie en een nieuwe lakkleur zijn de highlights.

  Lees meer
  Tags: citroën c1
 3. Citroën C1 JCC+ is een collector's item

  Medeontwikkeld door modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac

  Autonieuws 3 juli 2020

  Citroën introduceert, speciaal voor modeliefhebbers, een collector's item van de C1. De JCC+ is medeontwikkeld door fashion designer Jean-Charles de Castelbajac en dat is te zien aan het gebruik van primaire kleuren.

  Lees meer
  Tags: citroën c1
 4. Citroën C1 bijgepunt

  Twee nieuwe versies en diverse verbeteringen

  Autonieuws 7 mei 2018

  Citroën heeft de in Nederland zeer succesvolle C1 bijgeschaafd. Het merk voert diverse verbeteringen door en introduceert twee nieuwe uitvoeringen.

  Lees meer
  Tags: citroën c1
 5. Citroën C1 Urban Ride Concept: tweede hint naar cross-uitvoering

  Autonieuws 23 september 2014

  Citroën toont op de aanstaande autosalon van Parijs een hint naar een toekomstige cross-over-versie van de C1. De Urban Ride Concept lijkt productieklaar, maar Citroën twijfelt nog over de komst van de stoere C1.

  Lees meer
 6. Alle prijzen Citroën C1 bekend

  Autonieuws 12 maart 2014

  Nadat vorige week de vanafprijs van de nieuwe Citroën C1 al bekend werd gemaakt communiceert het merk nu alle prijzen van zijn stadsauto. Er is behoorlijk wat keuze.

  Lees meer
 7. Citroën C1 en C4 Cactus: lekker eigenwijs [Update]

  Autonieuws 4 maart 2014

  Citroën is lekker eigenwijs. Het merk presenteert met de C1 en C4 Cactus op de autosalon van Genève twee wereldprimeurs met een duidelijk eigen gezicht. We hebben bovendien de vanafprijs van de C4 Cactus voor je.

  Lees meer
 8. Citroën C1 Swiss & Me hint naar cross-versie nieuwe C1

  Autonieuws 27 februari 2014

  Alsof Citroën nog niet genoeg primeurs in petto heeft voor de autosalon van Genève volgende week komt het merk ook nog met de C1 Swiss & Me. Het is een ode aan Zwitserland en tegelijkertijd een hint naar een mogelijke, toekomstige cross-versie van de C1.

  Lees meer
 9. Citroën C1 krijgt opvallend eigen gezicht

  Autonieuws 24 februari 2014

  Citroën geeft de nieuwe C1 een opvallende neus, waarmee hij zich onderscheidt van zijn broertje Peugeot 108. Het merk heeft voorafgaand aan het officiële debuut volgende week de eerste foto’s en informatie vrijgegeven.

  Lees meer
 10. Vernieuwde Citroën C1 vanaf 7.990 euro

  Autonieuws 1 februari 2012

  De vernieuwde Citroën C1 is geprijsd en goedkoper geworden. De vanafprijs bedraagt nu 7.990 euro.

  Lees meer