Autonieuws Ford

 1. Plug-in hybride Ford Transit Custom voor schonere stad

  Autonieuws 11 september 2017

  De toegang tot steden wordt steeds strenger voor bedrijfswagens, in een poging om de lucht schoner te krijgen. Ford speelt hierop in en test de Transit Custom PHEV uit, een plug-in hybride met range-extender.

  Lees meer
 2. Ford EcoSport opnieuw onder het mes

  Autonieuws 5 september 2017

  Ford blijft de EcoSport verbeteren en veranderen. Het merk heeft voor ‘de derde ronde’ de meest rigoureuze wijzigingen tot nu toe doorgevoerd.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 3. (Advertorial)

  Jeep Compass Opening Edition nu bij Mobility Group Haaker

  Met gratis infotainment en lederen bekleding

  Op de beperkt verkrijgbare Jeep Compass Opening Edition Plus zijn het Uconnect-infotainmentsysteem, een Beats-audiosysteem en lederen stoelen gratis. Nu bij Mobility Group Haaker te bestellen vanaf 37.990 euro rijklaar.

  Ontdek de Jeep Compass zelf!
 4. Ford GT '67 Heritage Edition eert 50-jarige winnaar

  Autonieuws 16 augustus 2017

  Net als vorig jaar verschijnt een Heritage Edition van de Ford GT. Dit keer is de 'limited edition' een moderne interpretatie van de winnende Le Mans-Ford uit 1967.

  Lees meer
  Tags: ford gt limited edition
 5. Vernieuwde Ford Mustang iets krachtiger

  Autonieuws 29 juli 2017

  Al in januari stelde Ford de vernieuwde Mustang voor. Nu is het merk zover dat het vermogen bekendgemaakt kan worden. De motoren zijn iets krachtiger dan voorheen.

  Lees meer
  Tags: ford mustang
 6. Nu ook Ford Transit Custom in het nieuw

  Autonieuws 14 juli 2017

  In de categorie ‘daar kon je op wachten’ hebben we de vernieuwde Ford Transit Custom. Vorige week liet Ford al de vernieuwde Tourneo Custom zien, de personenauto-uitvoering van de bedrijfswagen Transit Custom.

  Lees meer
 7. Meer luxe voor Ford Tourneo Custom

  Autonieuws 6 juli 2017

  Ford heeft de Tourneo Custom vernieuwd. De personenauto-uitvoering van de Transit Custom heeft een nieuw interieur, meer luxe, een zuinigere dieselmotor en een nieuwe grille.

  Lees meer
  Tags: ford tourneo custom
 8. Eerste meters met… de Ford Fiesta

  Autonieuws 29 juni 2017

  Ook als je helemaal niks van auto’s weet dan ken je de Ford Fiesta. Het is een van de populairste auto’s in Europa en de naam Fiesta wordt al sinds de jaren ’70 door Ford gebruikt. Nu is er een nieuwe. Met die belangrijke auto rijden we de eerste kilometers, door het stoffige binnenland van Spanje.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta rij-indruk
 9. Ford Focus RS pretpakket met sperdifferentieel

  Autonieuws 3 juni 2017

  Liefhebbers van sportief rijden kunnen nog meer pret maken met de Ford Focus RS dankzij het nieuwe optiepakket. Een mechanisch differentieel is standaard, maar aan de styling is eveneens gedacht.

  Lees meer
  Tags: ford focus accessoires
 10. Ford werkt aan betaalbare elektrische auto met rijbereik van 500 kilometer

  Autonieuws 22 mei 2017

  Ford komt in 2020 met een betaalbare elektrische auto op de markt. De cross-over heeft een rijbereik van meer dan 500 kilometer.

  Lees meer
 11. Meer prijzen Ford Fiesta bekend gemaakt

  Autonieuws 3 april 2017

  Vorige maand konden we je als eerste in Nederland al de vanafprijs van de nieuwe Ford Fiesta melden, nu maakt het merk alle prijzen bekend. In juli start de levering.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta