Autonieuws Hyundai Ioniq

 1. Hyundai Ioniq is Women's World Car of the Year 2017

  Autonieuws 14 november 2017

  Hyundai verdient een felicitatie: de Ioniq is gekozen tot Women's World Car of the Year 2017. De jury beoordeelde zowel de hybride, plug-in en elektrische variant van de middenklasse hatchback.

  Lees meer
 2. Hyundai maakt definitieve specificaties Ioniq Plug-in Hybrid bekend

  Autonieuws 15 september 2017

  Na de hybride en de volledige elektrische uitvoering van de Hyundai Ioniq volgt binnenkort de Plug-in Hybrid. Die kan in theorie 63 kilometer volledig elektrisch rijden. Dat en meer specificaties heeft Hyundai nu bekend gemaakt.

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq hybride
 3. Autonome Hyundai Ioniq Concept omarmt eenvoud

  Autonieuws 19 november 2016

  Hyundai presenteert de zelfrijdende Ioniq-conceptcar. Door de techniek eenvoudig te houden wil het Koreaanse merk autonoom rijden betaalbaar maken voor de gemiddelde consument.

  Lees meer
 4. Hyundai maakt nu ook prijzen elektrische Ioniq bekend

  Autonieuws 26 juli 2016

  Na de prijzen van de hybride volgen nu die van de volledig elektrisch aangedreven Hyundai Ioniq. De vanafprijs bedraagt 33.995 euro.

  Lees meer
 5. Alle prijzen en uitrusting Hyundai Ioniq Hybrid bekend

  Autonieuws 19 juli 2016

  De vanafprijs van 21.995 euro was al bekend, nu volgen de andere prijzen en uitrustingsspecificaties van de Hyundai Ioniq Hybrid

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq
 6. Zeer betaalbare hybride Hyundai Ioniq

  Autonieuws 10 juli 2016

  De hybride Hyundai Ioniq heeft een vanafprijs van 21.995 euro. Dat is behoorlijk concurrerend. In september verwachten we de hybride én elektrische versie, in 2017 volgt de plug-in hybride.

  Lees meer
 7. Hyundai Ioniq ‘wordt in ieder geval goedkoper dan de Prius’

  Autonieuws 1 maart 2016

  Hyundai zet op de autosalon van Genève de drie uitvoeringen van de Ioniq in de schijnwerpers. We maken kennis met de hybride, de elektrische versie en de plug-in hybride.

  Lees meer
 8. Meer informatie over elektrische en plug-in hybride Hyundai Ioniq

  Autonieuws 24 februari 2016

  Hyundai komt met meer informatie over de elektrische versie en de plug-in hybride-uitvoering van de Ioniq. Op de autosalon van Genève volgende week kunnen we het model van dichtbij gaan bekijken.

  Lees meer
 9. Hyundai Ioniq laat nu ook neus zien

  Autonieuws 14 januari 2016

  Nieuwe foto’s van de Hyundai Ioniq tonen nu ook de neus van de auto. Ook komt het merk meer informatie over de auto die verschijnt als hybride, plug-in hybride en elektrisch model.

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq