Autonieuws Jaguar

 1. Jaguar laat opgefriste F-Type zien

  Autonieuws 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. Hiermee krijgt de sportwagen onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten. Ook is Jaguar’s nieuwe infotainmentsysteem standaard op elke F-Type en is er tijdelijk een exclusieve 400 Sport-uitvoering. De nieuwe F-Type wordt in het eerste kwartaal van 2017 leverbaar.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 2. Proefexemplaar Jaguar XKSS onthuld

  Autonieuws 20 november 2016

  Vooruitlopend op de productie van de Jaguar XKSS is een proefexemplaar onthuld. Wat een beauty! Jaguar vertelt over de ontwikkeling.

  Lees meer
  Tags: jaguar
 3. (Advertorial)
 4. Jaguar gaat elektrisch met I-Pace

  Autonieuws 15 november 2016

  Jaguar heeft de I-Pace Concept onthuld. Dat is een zeer serieuze voorbode van een elektrische SUV die in 2018 op de markt komt.

  Lees meer
 5. Jaguar kondigt onthulling nieuw model aan

  Autonieuws 14 november 2016

  Jaguar heeft in een kort filmpje op Facebook de onthulling van een nieuw model aangekondigd. Waarschijnlijk gaat het om een elektrische SUV, al dan niet in conceptvorm.

  Lees meer
 6. Toch nog Jaguar XF Sportbrake op komst

  Autonieuws 3 oktober 2016

  Jaguar brengt tóch nog een Sportbrake op de markt van de nieuwe generatie XF. Tot nu toe leek het erop dat die variant niet zou komen.

  Lees meer
  Tags: jaguar xf
 7. Jaguar Land Rover presenteert nieuwe motor en transmissie

  Autonieuws 15 september 2016

  Sinds deze week produceert Jaguar Land Rover een nieuwe benzinemotor en een automatische transmissie met dubbele koppeling. Beide verlagen schadelijke uitstoot en het brandstofverbruik.

  Lees meer
  Tags: jaguar land rover
 8. Jaguar XE Corporate Edition: nog even profiteren

  Autonieuws 2 september 2016

  Nog een paar maanden en dan is het over met 21 procent bijtelling op nieuwe auto’s. Om de laatste maanden maximaal te profiteren van dit bijtellingstarief, komt Jaguar met nieuwe, zakelijke uitvoeringen van de XE.

  Lees meer
  Tags: jaguar xe 21 procent bijtelling lease
 9. All-terrain zelfrijdende auto in ontwikkeling bij Jaguar Land Rover

  Autonieuws 31 juli 2016

  De eerste semi-zelfrijdende auto's rijden al over de snelwegen, fabrikanten bereiden autonoom rijden in steden voor. Jaguar Land Rover gaat nog een stap verder: het ontwikkelt de 'all-terrain zelfrijdende auto'.

  Lees meer
 10. Jaguar en Land Rover bij dezelfde dealer

  Autonieuws 11 april 2016

  Jaguar en Land Rover in Nederland integreren verder. Voortaan kun je bij de dealer van het ene merk altijd het andere vinden. Ook openen nieuwe vestigingen.

  Lees meer
  Tags: jaguar land rover
 11. Jaguar bouwt 'eerste supercar ooit' XKSS alsnog af

  Autonieuws 23 maart 2016

  De bij een brand verloren gegane exemplaren van de Jaguar XKSS - de eerste supercar ter wereld - zullen alsnog worden gebouwd. De prijs van dit 'collector's item' ligt op ruim 1,25 miljoen euro.

  Lees meer