Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Jaguar F-Type

 1. Jaguar F-Type krijgt nieuwe neus

  Nieuwe V8-versie, zescilindermotor verdwijnt

  Autonieuws 3 december 2019

  Jaguar geeft de F-Type voor de tweede keer een opfrisbeurt. Dit keer zijn de uiterlijke wijzigingen behoorlijk opvallend, maar ook binnenin en onder de motorkap is er nieuws te melden.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 2. ‘Volgende generatie Jaguar F-Type komt in 2021’

  Mogelijk met elektrische aandrijving

  Autonieuws 20 november 2018

  Jaguar is gestart met de ontwikkeling van de volgende generatie F-Type. De sportauto komt op een heel nieuw platform te staan krijgt mogelijk een volledig elektrische aandrijving.

  Lees meer
 3. Jaguar F-Type Chequered Flag viert 70 jaar sportwagens

  Gelimiteerde jubileumeditie gebaseerd op F-Type R-Dynamic

  Autonieuws 29 oktober 2018

  Jaguar brengt een speciale editie van de F-Type op het toneel. Met de Jaguar F-Type Chequered Flag Limited Edition viert het Britse merk de Jaguar XK 120, die precies 70 jaar geleden op de markt kwam. Met deze auto legde Jaguar de basis voor een rijke sportwagenhistorie, waarvan de F-Type de meest recente toevoeging is.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 4. Jaguar F-Type SVR Graphic Pack geeft race-look

  In zes kleurencombinaties leverbaar

  Autonieuws 5 maart 2018

  Als je in het topmodel SVR van de Jaguar F-Type gaat rijden wil je dat ook laten zien. Dat kan nu, door 'em met het Graphic Pack een stijlvolle 'race-look' te geven.

  Lees meer
 5. Jaguar F-Type bereikbaarder dan ooit door nieuwe viercilindermotor

  Autonieuws 12 april 2017

  Jaguar gaat voor het eerst een viercilindermotor leveren in de F-Type. Als gevolg daarvan daalt de vanafprijs met ruim 27.000 euro.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 6. Jaguar laat opgefriste F-Type zien

  Autonieuws 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. Hiermee krijgt de sportwagen onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten. Ook is Jaguar’s nieuwe infotainmentsysteem standaard op elke F-Type en is er tijdelijk een exclusieve 400 Sport-uitvoering. De nieuwe F-Type wordt in het eerste kwartaal van 2017 leverbaar.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 7. Jaguar opent orderboeken F-Type SVR

  Autonieuws 17 februari 2016

  De snelste F-Type van dit moment heet SVR. De prijzen zijn nu bekend, de nieuwe uitvoering is per direct te bestellen voor iets minder dan 200.000 euro.

  Lees meer
 8. Jaguar F-Type SVR nu officieel

  Autonieuws 27 januari 2016

  Vorige week waren de specificaties en foto’s al uitgelekt, nu komt Jaguar zelf met de eerste foto’s van de snelle F-Type SVR. Op de autosalon van Genève in maart debuteert het nieuwe topmodel.

  Lees meer
 9. Topmodel Jaguar F-Type SVR gelekt

  Autonieuws 23 januari 2016

  Het gamma van de Jaguar F-Type wordt uitgebreid met het topmodel SVR. Een gelekte brochure laat ons alvast weten hoe die eruit zal zien en wat de specificaties zijn.

  Lees meer
 10. Nieuwe uitvoering Jaguar F-Type: British Design Edition

  Autonieuws 7 januari 2016

  Jaguar neemt vanaf het voorjaar een nieuwe uitvoering van de F-Type op in zijn assortiment. De British Design Edition is voorzien van een sportpakket, diverse badges en lederen bekleding.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type