Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Jaguar XK

 1. Laatste kans om nieuwe Jaguar XK te kopen

  Autonieuws 15 april 2014

  Jaguar stopt aankomende zomer met de productie van de XK Coupé en Convertible. Er komt nog een beperkt aantal exemplaren naar Nederland.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk
 2. Meer coupés van Jaguar op komst

  Autonieuws 13 maart 2014

  Jaguar gaat in de komende 5 jaar meer coupés op de markt brengen. De XK wordt vervangen door duurder en sneller model.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type xk
 3. Ook wijzigingen Jaguar XK

  Autonieuws 21 april 2011

  Jaguar voert niet alleen een ingrijpende facelift uit bij de XF maar brengt ook enkele wijzigingen aan bij de XK. Onder andere door de toevoeging van LED-verlichting kunnen de coupé en cabrio er weer even tegenaan.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk wijzigingen
 4. Jaguar Land Rover fabriek een week gesloten

  Autonieuws 27 september 2008

  *Tussen 27 en 31 oktober zullen er geen auto's geproduceerd worden in de Jaguar Land Rover fabriek Halewood nabij Liverpool, Groot-Brittannië. De financiële crisis in de Verenigde Staten ligt ten grondslag aan het besluit om 'de productie te evalueren in het licht van de dalende markt.'*

  Lees meer
  Tags: jaguar xj xk land rover freelander tata dalende markt fabriek gesloten
 5. Jaguar XK krijgt dieselmotor

  Autonieuws 28 juli 2008

  De Britse autopers is ervan overtuigd dat Jaguar binnen afzienbare tijd een dieselversie introduceert van de XK. Met de toevoeging van een dieselmotor aan het XK-gamma denkt Jaguar een breder publiek te kunnen bereiken.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk diesel motor
 6. Jaguar nummer 1 in kwaliteitsonderzoek

  Autonieuws 23 juli 2008

  Jaguar North America is voor het tweede achtereenvolgende jaar als beste naar voren gekomen in een kwaliteitsonderzoek van de toonaangevende instantie J.D. Power. De Amerikaanse Jaguar-dealers blijken beter te begrijpen wat bij een goede service komt kijken dan hun collega’s van andere merken. Ander nieuws is de alleen voor de Britten bestemde XK60 jubileumeditie.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk j.d. power Londen xk60 xk diamond edition
 7. Nieuwe instapversie Jaguar XK

  Autonieuws 15 juli 2008

  Nu de hype rond de Jaguar XF een beetje is weggezakt, heeft het Britse merk weer even tijd om aandacht te besteden aan de overige modellen. Het kwam tot de conclusie dat de XK een beetje achterbleef en daarom introduceert Jaguar een nieuwe instapversie.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk coupe e
 8. Jaguar Diamond Edition voor zestigjarige XK

  Autonieuws 5 juli 2008

  *De Jaguar XK is dit jaar zestig jaar oud. Het diamanten jubileum wordt gevierd met speciale opties voor de XK en XKR: de Diamond Edition Packages. Deze verfraaiingen kunnen nog verder worden opgetuigd met het exclusieve Dutch Diamond Edition Package.*

  Lees meer
 9. Wisseling van de wacht bij Jaguar

  Autonieuws 2 april 2007

  Na de Mercedes-Benz CL 65 AMG heeft opnieuw een smaakmaker van AutoRAI 2007 de beursvloer verlaten. De Jaguar C-XF nam gisteren afscheid van Nederland. Op de Jaguar-stand blijft echter geen lege plek over; een speciale uitvoering van de XK neemt de plaats in van de concept car.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk concept convertible c-xf exterior styling
 10. Jaguar XK wint Top Gear Award

  Autonieuws 13 december 2006

  Aan het einde van het jaar worden traditioneel de lijstjes opgemaakt, zo ook door Top Gear Magazine. Waar anderen nog wel eens proberen een rangschikking te maken, gooit Top Gear gewoon modellen uit alle segmenten bij elkaar om daar vervolgens een winnaar uit te kiezen. Dit jaar ging de prijs naar de nieuwe Jaguar XK.

  Lees meer
  Tags: jaguar xk top gear