Autonieuws Jeep

 1. Jeep komt met Grand Cherokee S

  Zwarte accenten en extra luxe voor gelimiteerde uitvoering

  Autonieuws 2 februari 2018

  Jeep presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Grand Cherokee. De toevoeging S staat vooral voor meer luxe en zwarte accenten.

  Lees meer
  Tags: jeep grand cherokee
 2. ‘Kleine Jeep op komst’

  Beslissing over komst model onder Renegade wordt binnenkort genomen

  Autonieuws 29 januari 2018

  Jeep komt mogelijk met een klein model, dat onder de Renegade wordt gepositioneerd. De beslissing over de komst van de auto wordt binnenkort genomen.

  Lees meer
  Tags: jeep
 3. Nieuwe 2.0 turbomotor voor Jeep Cherokee

  Vernieuwd model in Detroit gepresenteerd

  Autonieuws 16 januari 2018

  Bij de presentatie van de Cherokee op de autoshow van Detroit heeft Jeep meer informatie bekend gemaakt over het vernieuwde model. Het belangrijkste nieuws is de komst van een nieuwe 2.0 turbomotor.

  Lees meer
 4. Jeep vernieuwt de Cherokee

  Autonieuws 19 december 2017

  Jeep neemt de Cherokee onder handen. Met zuinigere motoren, een nieuwe smoel én achterkant wordt 'ie in januari in Detroit gepresenteerd.

  Lees meer
 5. Nieuwe Jeep Wrangler komt najaar 2018 naar Nederland

  Autonieuws 30 november 2017

  Jeep heeft op de autoshow van Los Angeles de nieuwe Wrangler voor het eerst aan het publiek laten zien. Dat is ook het moment om bijna alle informatie over de auto naar buiten te brengen, nadat we eerder al een aantal foto's voorgeschoteld kregen. Liefhebbers in Nederland moeten nog even geduld hebben, het duurt nog bijna een jaar voordat de nieuwe Wrangler deze kant op komt.

  Lees meer
 6. Interieur Jeep Wrangler nu ook te zien

  Autonieuws 10 november 2017

  Jeep laat ons binnengluren met een foto van het interieur van de nieuwe Wrangler. Er sijpelen steeds meer weetjes door over de nieuwe generatie terreinwagen. Zo verschijnt de Wrangler ook als hybride.

  Lees meer
 7. Nieuwe Jeep Wrangler: icoon blijft zichzelf

  Autonieuws 1 november 2017

  Eén van de meest iconische modellen die je kunt kopen is vernieuwd. Jeep presenteert de nieuwe Wrangler, met een vertrouwd design en nieuwe techniek.

  Lees meer
 8. Update productplan Jeep: veel om naar uit te kijken

  Autonieuws 27 oktober 2017

  Jeep heeft een deel van zijn vernieuwde productplan gepresenteerd. In de planning staat onder andere wanneer de Wrangler, de vernieuwde Cherokee en de het nieuwe topmodel Wagoneer komen.

  Lees meer
  Tags: jeep
 9. Fotolek: de nieuwe Jeep Wrangler

  Autonieuws 16 oktober 2017

  Volgende maand onthult Jeep de nieuwste versie van zijn meest bekende model, de Wrangler. De eerste afbeeldingen zijn nu uitgelekt.

  Lees meer
  Tags: jeep wrangler
 10. Nieuwe Jeep Wrangler: de eerste weetjes

  Autonieuws 23 juli 2017

  Eind dit jaar onthult Jeep de geheel nieuwe Wrangler. Nu al kunnen we de eerste specificaties onthullen: het design, de motoren en andere details.

  Lees meer