Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Land Rover Freelander

 1. Goedkope SUV's

  Autonieuws 22 maart 2023

  De SUV’s die meer dan tien jaar geleden de showroom uitreden waren niet echt goedkoop, zeker niet de auto’s met vierwielaandrijving. Inmiddels is de nog altijd populaire wagen betaalbaar geworden en binnen het bereik van de mens met de wat smallere beurs. In feite zijn er een aantal soorten SUV’s te onderscheiden:

  Lees meer
  Tags: dacia duster honda cr-v land rover freelander mitsubishi outlander volvo xc60
 2. Land Rover Freelander 2 op benzine stuk goedkoper

  Autonieuws 12 oktober 2012

  Dankzij de nieuwe, zuinige Si4-motor wordt de benzineversie van de Land Rover Freelander circa 13.500 euro goedkoper.

  Lees meer
 3. Land Rover Freelander 2 krijgt facelift en nieuwe motor

  Autonieuws 23 augustus 2012

  Land Rover vernieuwt de Freelander 2. Dat is niet alleen aan de buitenkant te zien maar ook onder de motorkap.

  Lees meer
 4. Land Rover Freelander nu als Prestige

  Autonieuws 13 oktober 2011

  Land Rover vervangt het Luxury Pack in het nieuwe modeljaar voor de Prestige-uitvoering. Voordeel is dat deze nieuwe versie in combinatie met alle motoren is te verkrijgen.

  Lees meer
 5. Land Rover Freelander 2 SD4 Sport Limited Edition

  Autonieuws 3 december 2010

  Een sportief gestylde Freelander, zo omschrijft fabrikant Land Rover de gelimiteerde editie SD4 Sport. De speciale uitvoering van de Freelander 2 wordt heden gepresenteerd op de autoshow van Bologna.

  Lees meer
 6. Jaguar Land Rover fabriek een week gesloten

  Autonieuws 27 september 2008

  *Tussen 27 en 31 oktober zullen er geen auto's geproduceerd worden in de Jaguar Land Rover fabriek Halewood nabij Liverpool, Groot-Brittannië. De financiële crisis in de Verenigde Staten ligt ten grondslag aan het besluit om 'de productie te evalueren in het licht van de dalende markt.'*

  Lees meer
  Tags: jaguar xj xk land rover freelander tata dalende markt fabriek gesloten
 7. Land Rover maakt start-stop-automaat standaard

  Autonieuws 22 juli 2008

  Alle modellen van Land Rover krijgen in de toekomst een start-stop-automaat, zo maakte de Britse terreinautofabrikant gisteren bekend. De Freelander is vanaf de herfst het eerste model met deze voorziening. Het is Land Rover er alles aan gelegen om de CO2-uitstoot van haar modellen te reduceren. Door een reeks van maatregelen lukt dat bij de Freelander met 8,6 procent, waardoor de uitstoot nu...

  Lees meer
  Tags: land rover freelander Londen
 8. Land Rover ontwerper stopt ermee

  Autonieuws 16 augustus 2006

  De nieuwe Land Rover Freelander luidt het afscheid in van hoofdontwerper Geoff Upex. Hij blijft nog aan tot het einde van het jaar, om alles goed over te dragen aan zijn opvolger Gerry McGovern, en gaat daarna met welverdiend pensioen.

  Lees meer
  Tags: land rover freelander rover
 9. Londen motorshow: Landrover introduceert Freelander II

  Autonieuws 28 juli 2006

  Land Rover pakte op zijn stand uit met een heuse wereldprimeur: de tweede generatie van de huidige Freelander, kortweg aangeduid als Freelander II. Volgens Landrover is deze pure terreinwagen ”a new vehicle from the tyres upwards”, dus vanaf de banden nieuw ontworpen. Dat mag zo zijn, maar de gelijkenis met zijn voorganger is ook nog behoorlijk groot. “Never change a winning team’ is zo’n...

  Lees meer
 10. Foto’s Land Rover Freelander 2 uitgelekt

  Autonieuws 21 juni 2006

  De Land Rover Freelander loopt al weer een tijdje mee. Hoog tijd dus voor een nieuwe editie, die binnenkort wordt geïntroduceerd op de London Motorshow. Vlak voor de officiële introductie zijn de eerste foto’s van het model uitgelekt. Een voorproefje.

  Lees meer