Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Lexus LS

 1. Toyota en Lexus vernieuwen testauto autonoom rijden

  Prototype gebaseerd op LS 500h debuteert op CES-beurs

  Autonieuws 6 januari 2019

  Als deze week in Las Vegas de deuren openen van de CES-elektronicabeurs, presenteren Toyota en Lexus er hun nieuwe zelfrijdende testauto. De 'P4', gebaseerd op de nieuwe generatie Lexus LS, kan zelf rijden of worden bestuurd door mensen met 'superkrachten'.

  Lees meer
 2. Zelfrijdende Lexus LS is fantasiefase voorbij

  Platform 3.0 is volgende stap in ontwikkeling

  Autonieuws 5 januari 2018

  Lexus presenteert op de innovatiebeurs CES in Las Vegas volgende week Platform 3.0. Het merk laat op een Lexus LS zien hoe de techniek van een zelfrijdende auto in een LS geïntegreerd kan worden.

  Lees meer
 3. Prijzen Lexus LS 500h zijn bekend

  Autonieuws 1 november 2017

  De prijzen van het nieuwe topmodel van Lexus, de LS 500h, zijn bekend. Vanaf 116.995 euro rijd je de hydride, die tot 140 km/u volledig elektrisch kan rijden zonder extern op te laden.

  Lees meer
  Tags: lexus ls
 4. Lexus LS+ Concept rijdt autonoom

  Autonieuws 25 oktober 2017

  Lexus presenteert een studiemodel van een zelfrijdende auto, de LS+ Concept. Die is, zoals de naam al zegt, op de LS gebaseerd en voorzien van kunstmatige intelligentie.

  Lees meer
  Tags: lexus ls tokyo motorshow 2017
 5. Lexus gelooft alleen in toekomst sedan als concept evolueert

  Autonieuws 1 mei 2017

  Is de tijd van de klassieke sedan voorbij? Volgens Lexus kan deze carrosserievorm alleen overleven als automerken het concept vernieuwen.

  Lees meer
  Tags: lexus ls
 6. Beetje sportiviteit en veel luxe: Lexus LS F-Sport

  Autonieuws 11 april 2017

  Lexus presenteert naar eigen zeggen ‘de meest sportieve LS ooit’. Met de nieuwe F-Sport-uitvoering voegt het merk een vleugje sportiviteit toe aan de luxe van de LS.

  Lees meer
 7. Nieuwe Lexus LS ook als F-Sport

  Autonieuws 4 april 2017

  Lexus gaat de nieuwe LS ook leveren als sportieve F-Sport. Op de autoshow van New York volgende week is de nieuwe versie voor het eerst te zien.

  Lees meer
 8. Lexus LS: nooit meer saai

  Autonieuws 8 maart 2017

  Lexus wil nooit meer een saaie auto bouwen. Ook het gloednieuwe topmodel LS, dat op de autosalon van Genève zijn Europese debuut viert, voldoet aan die nieuwe filosofie.

  Lees meer
 9. Lexus bevestigt: LS 500h krijgt bijzondere hybridetechniek van LC 500h

  Autonieuws 22 februari 2017

  Lexus bevestigt dat de LS 500h, de hybride-uitvoering van het nieuwe topmodel, dezelfde bijzondere Multi Stage Hybrid-techniek krijgt als de luxe coupé LC 500h. Dat betekent: twee versnellingsbakken, drie motoren en elektrisch rijden tot 140 km/u.

  Lees meer
 10. Hybride Lexus LS 500h maakt debuut op autosalon van Genève in maart

  Autonieuws 14 februari 2017

  De nieuwe Lexus komt ook weer met een hybride aandrijflijn. Het merk kondigt aan dat de LS 500h op de autosalon van Genève volgende maand zijn opwachting maakt.

  Lees meer