Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mini

 1. Elektrische MINI draagt sterk bij aan verkoopsucces 2023.

  Autonieuws 29 januari 2024

  In een jaar dat werd gekenmerkt door dynamische verschuivingen in de auto-industrie, toonde MINI een groei en een ongekende stijging in de acceptatie van volledig elektrische voertuigen. Met een toewijding aan innovatie en duurzaamheid vormen de wereldwijde verkoopprestaties van MINI in 2023 een nieuwe maatstaf voor de bijdrage van het merk aan een groenere toekomst binnen de automotive.

  Lees meer
  Tags: mini
 2. Geschikt voor elk terrein en 100% elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4.

  Autonieuws 27 oktober 2023

  Zin voor avontuur zit bij de nieuwe volledig elektrische MINI Countryman SE ALL4 in de genen. De volledig elektrische familie-crossover straalt zelfvertrouwen uit en vormt een betrouwbare metgezel bij het verkennen van nieuwe wegen, ongeacht het soort terrein.

  Lees meer
  Tags: mini
 3. Prijzen nieuwe MINI Cooper E en MINI Countryman JCW bekend.

  Autonieuws 21 oktober 2023

  Na de introductie van de prijzen van de MINI Cooper SE en de MINI Countryman C, maakt MINI nu de prijzen bekend van de MINI Cooper E en de MINI Countryman JCW.  Onderstaand de 2024 consumentenadviesprijzen. Vanaf vandaag kunnen klanten op de website van MINI.nl hun nieuwe elektrische MINI Cooper of Countryman C of JCW configureren en daarnaast meteen een offerte opvragen. De prijzen van de nieuwe elektrische MINI Countryman worden begin 2024 bekendgemaakt.

  Lees meer
  Tags: mini
 4. Beste beginners auto's

  Autonieuws 20 april 2023

  Lees meer
  Tags: audi a1 ford fiesta lexus is mini mini suzuki celerio volkswagen scirocco volvo c70
 5. Kleine elektrische auto's

  Autonieuws 13 maart 2023

  Wanneer je in stedelijk gebied woont of je bent er vanwege je werk veel te vinden, dan ben je te vaak afhankelijk van het openbaar vervoer. Ondanks dat het reizen per trein soms best gemakkelijk is, ben je overgeleverd aan tijden en beschikbare zitplaatsen. Vertragingen neem je op de koop toe.

  Lees meer
  Tags: honda e mini mini peugeot 208 renault twingo smart fortwo
 6. Wat is de beste elektrische auto voor jou?

  sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

  Autonieuws 1 december 2022

  De elektrische auto is here to stay. Jaren geleden was de Toyota Prius de eerste (hybride) elektrische auto die vooral de allergrootste voorstanders van elektrisch rijden aansprak. Maar zeker sinds de opmars van Tesla is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 dacia spring fiat 500e mini mini renault zoe volkswagen up!
 7. Mini Countryman krijgt facelift

  Herziene motoren zuiniger en pittiger

  Autonieuws 28 mei 2020

  Mini geeft de Countryman een facelift. Een aangescherpt gezicht hoort daarbij, nieuwe uitrusting en opties, maar Mini heeft vooral de motoren onder handen genomen.

  Lees meer
  Tags: mini countryman hybride
 8. Mini komt met speciale uitvoering Sidewalk Cabrio

  Vanaf maart leverbaar in Nederland

  Autonieuws 8 januari 2020

  Mini heeft alvast de zomer in de bol met de Sidewalk Cabrio. Deze speciale uitvoering is te herkennen aan het cabriodak met pijlpatroon en de blauwe en gele accenten in het interieur.

  Lees meer
  Tags: mini cabrio
 9. Mini John Cooper Works GP: de snelste ooit

  Komt in oplage van drieduizend stuks

  Autonieuws 20 november 2019

  Mini presenteert zijn snelste straatauto ooit, de John Cooper Works GP. Net als bij de voorgaande GP-modellen is de oplage gelimiteerd, dit keer tot drieduizend stuks.

  Lees meer