Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Porsche

 1. Nieuwe Porsche Taycan ondergaat laatste tests

  Autonieuws 20 februari 2024

  Voordat de volledig vernieuwde Porsche Taycan in het voorjaar van 2024 op de markt verschijnt, ondergaat de elektrische sportwagen op dit moment de laatste intensieve tests. De sedan,

  Lees meer
  Tags: porsche taycan
 2. De nieuwe Porsche Macan komt eraan - met een verfijnd design

  Autonieuws 1 februari 2024

  Porsche presenteert aanstaande donderdag de nieuwe, volledig elektrische Macan. De onthulling van de tweede generatie van de succesvolle SUV in Singapore is live te volgen via de Porsche Newsroom. Michael Mauer, Vice President Style Porsche, geeft alvast inzicht in de uitdagingen tijdens het ontwerpproces.

  Lees meer
  Tags: porsche macan
 3. Porsche test nieuwe Macan in extreme omstandigheden

  Autonieuws 29 januari 2024

  Tien jaar na de lancering van de eerste generatie van de Macan staat de tweede modelgeneratie op stapel, ditmaal honderd procent elektrisch. Prototypes van de nieuwe SUV ondergaan een zeer uitgebreid testprogramma. Hiermee bereidt Porsche de opvolger van de succesvolle Macan voor op zijn naderende wereldpremière.

  Lees meer
  Tags: porsche macan
 4. Nieuwe Porsche Panamera krijgt innovatief en intuïtief interieurconcept

  Autonieuws 28 november 2023

  De nieuwe modelgeneratie van de Porsche Panamera krijgt het innovatieve en intuïtieve bedieningsconcept Porsche Driver Experience, dat Porsche voor het eerst introduceerde in de Taycan. Dit systeem stelt de bestuurder centraal en creëert precies de juiste balans tussen analoge en digitale elementen. De nieuwe sportwagen onder de premium sedans die Porsche op 24 november presenteert, heeft een interieur dat wordt gekenmerkt door een hoogwaardige en zeer sportieve ambiance.

  Lees meer
  Tags: porsche panamera
 5. Elegant, onderscheidend en exclusief: Porsche scherpt het uiterlijk van de Turbo-modellen aan

  Autonieuws 25 november 2023

  Al bijna vijftig jaar bekleden de Turbo-modellen een bijzondere positie bij Porsche. Turbo-modellen staan ​​voor topprestaties en onderscheiden zich als de ultieme variant van elke modelserie. Om die unieke positie extra te benadrukken, scherpt Porsche het uiterlijk van de Turbo-modellen verder aan.

  Lees meer
  Tags: porsche
 6. Porsche presenteert vernieuwde Cayenne: meer luxe, meer performance

  Autonieuws 20 april 2023

  Porsche heeft de derde generatie van de Cayenne grondig vernieuwd. Niet alleen op het gebied van aandrijving en onderstel, maar ook het design en de uitrusting werden stevig onder handen genomen. Bovendien heeft Porsche de bandbreedte tussen on- en offroad-prestaties enerzijds en luxueus comfort anderzijds voor de vernieuwde Cayenne nóg groter gemaakt.

  Lees meer
  Tags: porsche cayenne
 7. Porsche boekt recordwinst en verwacht verdere omzetgroei

  Vorig jaar verkocht het Duitse merk bijna 310 duizend auto’s, bijna 2,6 procent meer dan in 2021.

  Autonieuws 15 maart 2023

  Porsche boekte in 2022 diverse records, zo blijkt uit de jaarcijfers over 2022, die vandaag werden bekendgemaakt. Ook omzet en winst stegen tot recordhoogte. De omzet was 37,6 miljard euro, de winst 6,8 miljard euro (18,1%).

  Lees meer
  Tags: porsche
 8. Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

  Modern comfort, klassieke look

  Autonieuws 2 juni 2020

  De klassieke look van de Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition doet ons verlangen naar de tijd van weleer. Voorzien van alle moderne gemakken.

  Lees meer
  Tags: porsche 911 targa
 9. Porsche 911 Targa is dé zomerauto

  Derde variant van de bekende sportwagen

  Autonieuws 18 mei 2020

  Porsche presenteert de 911 Targa 4 en 4S. De open auto is nog deze zomer te rijden. Hier lees je wat 'ie kan, waarmee de sportauto komt en hoeveel hij kost.

  Lees meer
  Tags: porsche 911 targa