Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Renault Master

 1. Renault onthult nieuwe Master tijdens Solutrans op 21 november

  Autonieuws 20 november 2023

  Renault is groot fan van autoshows en heeft met de meeste daarvan historische banden. De Solutrans Motor Show in het Franse Lyon is hiervan een voorbeeld. Renault geeft altijd acte de présence op dit event dat volledig gewijd is aan transport en stedelijke mobiliteit. Voor Renault vormt de 2023-editie van deze show de perfecte locatie voor de internationale onthulling van de nieuwe Renault Master.

  Lees meer
  Tags: renault master
 2. Nieuwe Renault Master: nieuwe vorm voor meer efficiency

  Autonieuws 10 november 2023

  De Renault Master is een echt succesverhaal. Renault heeft sinds de introductie van het model al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Renault presenteert een geheel nieuwe generatie van de Master op Solutrans, de beurs voor licht en zwaar transport die van 21 t/m 25 november a.s. plaatsvindt in Lyon, Frankrijk.

  Lees meer
  Tags: renault master
 3. Elektrische bestelbus kopen? dit zijn je opties

  Autonieuws 1 mei 2023

  Autofabrikanten die inmiddels al een aantal elektrische auto’s hebben ontwikkeld, zijn in het hele proces de bestelbus gelukkig niet vergeten. Je moet er als koerier niet aan denken dat je na 2025 diverse steden niet meer in mag met je dieselende bestelbus

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato ford transit maxus mercedes-benz sprinter opel movano peugeot boxer renault master volkswagen crafter
 4. Renault Kangoo Z.E. en Master Z.E. krijgen brandstofcel

  Meer rijbereik elektrische bedrijfswagens door waterstofversie

  Autonieuws 23 oktober 2019

  Renault gaat zijn elektrische bedrijfswagens Kangoo en Master optioneel uitrusten met een brandstofcel. Daardoor wordt het rijbereik vergroot naar 350 tot 370 kilometer.

  Lees meer
 5. Vernieuwde Renault Trafic en Master vanaf nu te bestellen

  Levering vanaf september

  Autonieuws 20 mei 2019

  Renault maakt de prijzen van zijn vernieuwde bedrijfswagens Trafic en Master bekend. Beide modellen zijn iets goedkoper geworden, ondanks de verbeteringen.

  Lees meer
  Tags: renault master trafic bedrijfswagen
 6. Renault Master weer bij de tijd

  Uitgebreide facelift en technische upgrades

  Autonieuws 23 april 2019

  Renault presenteert de vernieuwde Master. De grootste bestelwagen van het merk krijgt een nieuwe voorkant, een nieuw dashboard, zuinigere motoren en nieuwe rijhulpsystemen.

  Lees meer
  Tags: renault master bedrijfswagen
 7. Renault Master nu ook elektrisch

  Actieradius van 120 échte kilometers, volgens Renault

  Autonieuws 26 februari 2018

  Renault breidt zijn aanbod elektrische bedrijfswagens uit met de Master Z.E. Het merk belooft een échte actieradius van 120 kilometer, onder normale omstandigheden.

  Lees meer
 8. Prijzen vernieuwde Renault Master bekend

  Autonieuws 19 juni 2014

  Renault heeft de prijzen van de vernieuwde Master bekend gemaakt. De vanafprijs van de grootste bestelwagen van het merk ligt duizenden euro’s lager dan voorheen.

  Lees meer
  Tags: renault master
 9. Renault Master vernieuwd

  Autonieuws 29 april 2014

  Renault presenteert de vernieuwde Master. Een aangepaste grille, betere veiligheidssystemen en vernieuwde motoren zijn de belangrijkste verbeteringen.

  Lees meer
  Tags: renault master bedrijfswagen
 10. Renault Trafic Bestelauto van het Jaar

  Autonieuws 24 november 2006

  Het is feest op de bedrijfswagenafdeling van Renault. Niet alleen omdat het merk met de Trafic de felbegeerde titel Bestelauto van het Jaar in de wacht heeft gesleept, maar ook omdat de Renault Master tweede werd bij de prestigieuze verkiezing.

  Lees meer