Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Seat Toledo

 1. Zuiniger Seat Toledo ook in Connect-uitvoering

  Autonieuws 28 juni 2015

  Seat voorziet de Toledo van krachtiger en zuiniger motoren. Daarnaast verschijnen ook van dit model Connect-uitvoeringen.

  Lees meer
 2. Alle prijzen Seat Toledo bekend, vanafprijs 14.950 euro

  Autonieuws 22 februari 2013

  De prijzen van de Seat Toledo zijn binnen. Ze starten bij 14.950 euro maar de uitvoering die je wilt hebben kost minimaal 16.950 euro.

  Lees meer
 3. Seat Toledo: zoals het origineel

  Autonieuws 25 juni 2012

  Seat introduceert de nieuwe Toledo. Net als de eerste generatie uit de jaren ’90 is de nieuwe Toledo betaalbaar en praktisch.

  Lees meer
 4. Gelekt: foto's nieuwe Seat Toledo

  Autonieuws 17 juni 2012

  We zagen de vierde generatie Seat Toledo al in conceptvorm op de autoshow van Genève maar nu is het productiemodel klaar. Hoewel de officiële presentatie nog even op zich laat wachten zijn de eerste foto's al gelekt.

  Lees meer
  Tags: seat toledo
 5. Seat Toledo is bijna klaar

  Autonieuws 6 maart 2012

  De Seat Toledo is zo goed als productieklaar. Het studiemodel dat op de autosalon van Genève staat kan bijna één op één in productie.

  Lees meer
 6. Seat Toledo komt terug

  Autonieuws 2 maart 2012

  Seat onthult volgende week op de autosalon van Genève de nieuwe Toledo. Officieel nog als studiemodel maar nog dit jaar komt ‘ie op de markt.

  Lees meer
 7. Seat Toledo blijft ondanks komst Exeo

  Autonieuws 10 november 2008

  De Seat Toledo mag blijven, ondanks de tegenvallende verkoopcijfers en de komst van de Exeo. Een hooggeplaatste functionaris heeft verklaard tegenover De Telegraaf dat het merk de trouwe fans van het model niet wil teleurstellen.

  Lees meer
  Tags: seat toledo blijven mag
 8. Te kleurrijke Seat Toledo

  Autonieuws 22 augustus 2005

  Volgens Seat was de Toledo Prototipo een test: het merk wilde weten of het grote publiek interesse had in een opvallende kleurstelling voor het model. Helaas bleek het antwoord ‘ja’.

  Lees meer
  Tags: seat toledo
 9. Nieuwe Toledo vanaf € 21.900,-

  Autonieuws 13 oktober 2004

  Seat heeft de nieuwe Toledo een behoorlijk scherpe basisprijs gegeven. Al voor € 21.900,- is er een Toledo met 1.6 benzinemotor in Reference uitvoering, met standaard onder meer airconditioning, ABS, zes airbags, centrale portiervergrendeling en elektrische bedienbare ramen voor en buitenspiegels.

  Lees meer
  Tags: seat toledo
 10. Onthuld: de nieuwe Seat Toledo

  Autonieuws 22 juli 2004

  Het uiterlijk van de geheel nieuwe Seat Toledo is niet echt een verrassing. Twee maanden geleden gaven de Spanjaarden op de autotentoonstelling van Madrid al een duidelijke hint met de onthulling van de Prototipo. De two-tone lak, het panoramadak en de enorme wielen vinden we niet terug op het productiemodel, maar de rest bleef ongewijzigd. Eind september maakt hij zijn publieksdebuut op de...

  Lees meer
  Tags: seat toledo