Autonieuws Subaru

 1. Subaru Viziv Performance STI voorbode volgende WRX STI

  Conceptcar getuned door STI

  Autonieuws 14 januari 2018

  Huistuner STI van Subaru heeft de Viziv Performance Concept van vorig jaar onder handen genomen. De resulterende conceptcar geeft alvast een idee wat we kunnen verwachten van de volgende generatie WRX STI.

  Lees meer
 2. Prijs vernieuwde Subaru WRX STI bekend

  Ook speciale uitzwaai-editie op komst

  Autonieuws 5 januari 2018

  Subaru heeft de prijs bekend gemaakt van de vernieuwde WRX STi. Het iconische model kost in ons land 96.995 euro. De WRX STi gaat binnenkort uit productie, het 2018-model is de laatste versie.

  Lees meer
 3. Subaru Viziv Performance Concept: deel 4

  Autonieuws 26 september 2017

  Subaru presenteert volgende maand op de autoshow van Tokyo het vierde studiemodel met de naam Viziv. De toevoeging Performance geeft al aan welke kant het merk op wil.

  Lees meer
  Tags: subaru viziv concept
 4. Subaru maakt prijzen nieuwe Impreza bekend

  Autonieuws 1 september 2017

  Nu Subaru eindelijk heeft besloten om de nieuwe Impreza naar Nederland te halen, geeft het merk gas. De Impreza is per direct te bestellen, de vanafprijs bedraagt 27.595 euro.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 5. Eerste meters met… de vernieuwde Subaru Forester

  Autonieuws 31 augustus 2017

  Ja, op de foto boven deze rij-impressie staat echt de vernieuwde Subaru Forester. Aan het uiterlijk van Subaru’s SUV zie je nagenoeg niets anders, het is de techniek waarmee deze auto zich echt onderscheidt. Subaru’s veelomvattende veiligheidssysteem EyeSight is vanaf nu leverbaar.

  Lees meer
  Tags: subaru forester
 6. Vernieuwde Subaru Forester bereikt showrooms

  Autonieuws 4 augustus 2017

  Het heeft even geduurd, maar de vernieuwde Subaru Forester is in Nederland. Met een vernieuwde voorkant en nieuwe veiligheidssystemen kan de SUV er weer even tegenaan.

  Lees meer
  Tags: subaru forester
 7. Toch nog: nieuwe Subaru Impreza komt naar Nederland

  Autonieuws 3 juli 2017

  Het was in april 2016, toen we op de autoshow van New York kennis maakten met de nieuwe Subaru Impreza. Lang was het onzeker of de auto naar Europa zou komen, maar de kogel is nu door de kerk.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 8. Moederbedrijf Subaru heet vanaf nu… Subaru

  Autonieuws 3 april 2017

  Het moederbedrijf van Subaru wijzigt zijn naam van Fuji Heavy Industries in Subaru Corporation. Voor klanten verandert er niks.

  Lees meer
  Tags: subaru
 9. Onthulling Subaru XV op autosalon van Genève: schijn bedriegt

  Autonieuws 7 maart 2017

  Op de autosalon van Genève heeft het kleine Japanse merk Subaru een belangrijke primeur gepresenteerd: de nieuwe XV. Aan de buitenkant lijkt er niet veel veranderd, onderhuids is dat wel anders.

  Lees meer
 10. Nieuwe Subaru XV staat in Genève

  Autonieuws 23 januari 2017

  Subaru presenteert de nieuwe XV op de Autosalon van Genève, heeft het merk zojuist bekend gemaakt. Gedurende de vorige editie van de beurs toonde het merk al de XV Concept, waarvan de lijnen grotendeels overeenkomen met de nieuwe teaser-afbeelding.

  Lees meer