Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Tesla

 1. Tesla Model Y leidt tot bestverkochte automerk in Nederland in maart

  Autonieuws 4 april 2023

  In maart 2023 was Tesla het bestverkochte automerk in Nederland, dankzij de populariteit van de nieuwe Model Y. Dit meldt BOVAG en RAI Vereniging, de brancheverenigingen voor de auto-industrie in ons land. In totaal werden er vorige maand 3.160 Tesla's verkocht, waarvan 2.362 Model Y's. Dit zorgde ervoor dat Tesla de nummer één positie inneemt, gevolgd door Volkswagen, Kia, Volvo en Peugeot.

  Lees meer
  Tags: tesla model y
 2. Nieuwe elektrische auto's

  Autonieuws 20 maart 2023

  We maken ons op voor een golf aan elektrische auto’s. De tijd dat alleen Tesla heerste in het land der geëlektrificeerde vehikels is allang voorbij. De meeste automerken

  Lees meer
  Tags: dacia spring ford mustang kia ev6 opel corsa tesla model y
 3. Elektrische cabrio's

  Autonieuws 8 maart 2023

  Elk jaar, al aan het begin van de lente, begint het bij veel autoliefhebbers dan toch weer te kriebelen. Het rijden in een cabrio met het dak open. De heerlijk frisse voorjaarsgeur opsnuiven terwijl de wind je haren lekker door de war wappert. Voor een aantal mensen die dat gevoel ook willen ervaren een goede reden om dan toch maar eens een tweede auto aan te schaffen om in het weekend fijn mee te toeren

  Lees meer
  Tags: citroën e-mehari fiat 500e smart fortwo cabrio tesla roadster
 4. Gebruikte elektrische auto

  Autonieuws 7 maart 2023

  Nu we de komende decennia de overstap maken op elektrisch vervoer, zal tegen die tijd een nieuwe auto met accu betaalbaarder zijn. Dat is vandaag de dag nog een behoorlijke uitdaging. Op enkele goedkopere prijsvechters na zijn alle nieuwe, redelijk ruime elektrische auto’s pas mee naar huis te nemen als je minimaal 40.000 euro achterlaat bij de dealer. Wil je echt luxe rijden moet je het reservevakje van je portemonnee ook openritsen en de inhoud aanspreken.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 hyundai kona mercedes-benz b-klasse nissan leaf renault zoe tesla volkswagen golf
 5. TESLA WIL NAAST AUTO'S OOK HUMANOÏDE ROBOTS VERKOPEN

  Elon Musk presenteert plannen

  Autonieuws 4 oktober 2022

  De altijd kleurrijke Tesla-topman Elon Musk heeft tijdens de Tesla AI Day een wel heel bijzonder apparaat gepresenteerd. Musk tilde bijna eigenhandig de Optimus op het podium, een mensachtige robot die minder dan 20.000 dollar moet gaan kosten en waar Tesla miljoenen van wil gaan produceren.

  Lees meer
  Tags: tesla
 6. Tesla past assortiment en prijzen Model Y nu al aan

  Aanbod nu alleen vierwielaangedreven versies

  Autonieuws 31 januari 2020

  De eerste auto’s worden pas begin 2021 geleverd in Nederland, maar Tesla past nu al het aanbod van de Model Y aan. De SUV is vanaf nu alleen bestellen als Dual Motor, met vierwielaandrijving.

  Lees meer
 7. Bizarre Tesla Cybertruck gaat écht komen

  Tot 6.350 kilo trekgewicht

  Autonieuws 22 november 2019

  Tesla schopt opnieuw heilige huisjes omver. De Cybertruck is een pick-up zoals je die nooit eerder zag.

  Lees meer
 8. Tesla wijzigt aanbod Model S en Model X

  Standard Range verdwijnt, Longe Range goedkoper

  Autonieuws 16 juli 2019

  Tesla brengt opnieuw wijzigingen aan in het assortiment van de Model S en Model X. Van beide modellen schrapt het merk de goedkoopste Standard Range-uitvoering en verlaagt het tegelijkertijd de prijs van de Long Range-uitvoering.

  Lees meer
 9. Grotere actieradius voor Tesla Model S en Model X

  Nieuwe elektromotor aan de voorkant is efficiënter

  Autonieuws 24 april 2019

  Tesla kondigt diverse verbeteringen aan voor de Model S en Model X. Dankzij een nieuwe elektromotor aan de voorkant rijden de twee modellen meer dan 10 procent efficiënter.

  Lees meer
 10. Tesla zet goedkopere uitvoering Model 3 in prijslijst

  Standard Range Plus vanaf 47.800 euro

  Autonieuws 12 april 2019

  Tesla heeft de Nederlandse prijs bekend gemaakt van de Model 3 Standard Range Plus. De vanafprijs zakt daarmee onder de magische grens van 50.000 euro.

  Lees meer