Autonieuws Tesla

 1. Productie Tesla Model 3 komt langzaam op gang

  Eerste leveringen in Nederland gepland voor eind 2018

  Autonieuws 4 januari 2018

  Langzaam maar zeker komt de productie van de Tesla Model 3 op gang. Het merk verwacht snel duizend auto’s per week te kunnen gaan bouwen. Halverwege dit jaar moet dat aantal zijn opgevoerd naar vijfduizend.

  Lees meer
 2. Nieuwe Tesla Roadster heeft supercar prestaties

  Autonieuws 17 november 2017

  Verrassing: Tesla heeft de nieuwe generatie Roadster onthuld! Nóg opzienbarender zijn de prestaties. Die zijn als van een supercar. Je kunt er nu al een reserveren.

  Lees meer
 3. 50 en 75 kWh-batterijpakketten voor Tesla Model 3

  Autonieuws 10 augustus 2017

  Er was al veel bekend over de Tesla Model 3 en nu weten we ook eindelijk met welke batterijpakketten de auto leverbaar wordt: 50 en 75 kWh.

  Lees meer
 4. Eerste Tesla’s Model 3 afgeleverd, Nederlandse kopers moeten geduld hebben

  Autonieuws 31 juli 2017

  Tesla heeft de sleutels van de eerste exemplaren van de ‘betaalbare’ Model 3 aan de eigenaren overhandigd. Dat zijn allemaal medewerkers van Tesla, die eigenlijk als praktijktesters fungeren.

  Lees meer
 5. Tesla Model 3 productie gestart, levering volgt snel

  Autonieuws 9 juli 2017

  Het eerste exemplaar van de Tesla Model 3 is van de band afgelopen! De bestellingen, waarvan sommige al dateren van maart 2016, worden vanaf eind deze maand afgeleverd.

  Lees meer
 6. Teaser compacte SUV Tesla Model Y

  Autonieuws 7 juni 2017

  Tesla heeft voor het eerst beeld vertoond van de compacte SUV, Model Y. Ondanks de overeenkomsten met Model 3 krijgt de auto een eigen bodemplaat.

  Lees meer
 7. Productiestart Tesla Model 3 nog altijd gepland voor juli

  Autonieuws 17 maart 2017

  Het is alweer een tijdje stil rondom Tesla’s nieuwe Model 3. Maar als alles volgens plan verloopt, moet de productie van de auto in juli beginnen.

  Lees meer
 8. Grote software-update nieuwe Tesla-modellen

  Autonieuws 23 januari 2017

  Tesla is begonnen met de uitrol van een grote software-update voor de auto's die sinds oktober 2016 gebouwd zijn. Daarmee genieten ook deze exemplaren van meer (zelfrijdende) veiligheidssnufjes.

  Lees meer
  Tags: tesla model s model x veiligheid
 9. Tesla Autopilot veilig verklaard door Amerikaanse toezichthouder

  Autonieuws 21 januari 2017

  Tesla Autopilot, het systeem met zelfrijdende functies, is veilig. Dat verklaart de Amerikaanse toezichthouder die het dodelijke ongeval van afgelopen jaar heeft onderzocht. Rijden met de autonome techniek blijkt juist veiliger te zijn dan zonder.

  Lees meer
  Tags: tesla veiligheid
 10. Superchargers Tesla na 1 januari niet helemaal gratis meer

  Autonieuws 8 november 2016

  Het gebruik van het snellaadnetwerk van Tesla is na 1 januari niet meer voor alle Tesla-bezitters gratis. Eerder werd al bekend dat toekomstige Model 3-eigenaren voor het opladen moeten gaan betalen.

  Lees meer