Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Volkswagen

 1. Preconditioneren: altijd de ideale bedrijfstemperatuur in de nieuwe ID.7

  Autonieuws 20 februari 2024

  Het preconditioneren van een elektrische Volkswagen bezorgt niet alleen de inzittenden een behaaglijk interieur bij het instappen.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 2. Volkswagen levert 4,78 miljoen auto’s af in 2023

  Autonieuws 8 februari 2024

  2023 was een uitzonderlijk jaar voor Volkswagen. Wereldwijd vonden maar liefst 4,78 miljoen nieuwe Volkswagens hun weg naar gelukkige eigenaren en in Nederland waren we afgelopen jaar zelfs het bestverkochte merk. Een prestatie die we moeilijk kunnen uitdrukken in woorden alleen. Om de enorme aantallen in het juiste perspectief te plaatsen, duiken we wat dieper in de cijfers.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 3. De Golf: 50 jaar en beter dan ooit

  Autonieuws 1 februari 2024

  Met ongeveer 37 miljoen geproduceerde exemplaren is de Volkswagen Golf niet alleen de meest succesvolle auto in Europa, het is ook de meest verkochte Volkswagen en één van de drie bestverkochte modellen sinds de auto werd uitgevonden.

  Lees meer
  Tags: volkswagen golf
 4. Volkswagen maakt elektrisch reizen door Europa in 2024 nog comfortabeler

  Autonieuws 16 januari 2024

  In het kader van goede voornemens gaat Volkswagen elektrisch rijden en reizen in Europa in 2024 nog comfortabeler maken. Volkswagen-rijders kunnen inmiddels al bij meer dan 600.000 laadpunten in 27 Europese landen terecht. Via zijn e-mobility tak ‘Elli’ introduceert de Volkswagen Groep nu bovendien een nieuw Selected Partner Network voor nog meer laadcomfort tijdens trips door Europa.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 5. De nieuwe Passat hybride: ruimer en comfortabeler dan ooit, nu te bestellen vanaf € 48.990

  Autonieuws 10 januari 2024

  De nieuwe Volkswagen Passat is per direct te bestellen. De negende generatie van het succesnummer is nog ruimer, veelzijdiger en comfortabeler dan zijn voorganger en krijgt louter geëlektrificeerde motoren

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 6. Nieuwe Tiguan hybride: nu te bestellen vanaf € 46.990*

  Autonieuws 10 januari 2024

  Volkswagen heeft de prijzen vrijgegeven van de compleet nieuwe Tiguan, die vanaf nu te bestellen is. De derde generatie van de populaire middenklasse-SUV onderscheidt zich net als zijn voorgangers als een praktisch inzetbare, stijlvolle en geavanceerde auto. Onder de motorkap zijn efficiënte mild-hybride en plug-in hybride aandrijflijnen te vinden, in het interieur draait alles om comfort en gebruiksgemak. Prijzen van de nieuwe Tiguan beginnen bij € 46.990*.

  Lees meer
  Tags: volkswagen tiguan
 7. Nieuwe Transporter vanaf 2024 met drie aandrijflijnen beschikbaar

  Autonieuws 8 januari 2024

  Volkswagen Bedrijfswagens bereidt het gamma voor op de toekomst. Het begon in 1949 allemaal met de T1 Transporter: één model voor iedereen. Als Transporter, Samba Bus en camper genoot de T1 vervolgens wereldwijd succes. Zes generaties volgden elkaar op, waarbij hetzelfde platform de basis vormde voor alle afgeleiden.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 8. 8 generaties in 50 jaar: 2024 wordt het jaar van de Golf

  Autonieuws 4 januari 2024

  Al vijf decennia lang is de Golf het kloppende hart van Volkswagen. Als geen ander weet de Golf wat het is om een ‘bestseller’ te zijn, met 37 miljoen verkochte exemplaren verdeeld over acht generaties.

  Lees meer
  Tags: volkswagen golf
 9. Volkswagen ID.7 scoort ook met veiligheid op het hoogste niveau

  Autonieuws 1 januari 2024

  De nieuwe Volkswagen ID.7 heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald in de recente tests van Euro NCAP. Een prestatie die bevestigt dat de ID.7 niet alleen de normen voor elektrische mobiliteit verlegt, maar ook de hoogste prioriteit geeft aan de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 10. Bidirectioneel laden nu beschikbaar op ID.-modellen

  Autonieuws 27 december 2023

  Diverse modellen uit de Volkswagen ID.-familie bieden per direct de mogelijkheid tot bidirectioneel laden via de ‘Vehicle-to-Home’-functie. Met behulp van een thuislader en het Home Energy Management System (HEMS)

  Lees meer
  Tags: volkswagen