Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Volkswagen Crafter

 1. Volkswagen Bedrijfswagens steekt de succesvolle Crafter in het nieuw

  Autonieuws 4 november 2023

  De Volkswagen Crafter is één van de modernste en succesvolste bedrijfswagens in zijn segment. Alleen al tot eind vorig jaar zijn er meer dan 354.000 exemplaren van de huidige generatie verkocht. De Crafter maakt indruk – of het nu gaat om de gesloten bestelwagen, de pick-up, de chassis cabine, de Grand California camperversie of als basis voor opbouwvarianten van externe fabrikanten. Nu introduceert Volkswagen Bedrijfswagens

  Lees meer
  Tags: volkswagen crafter
 2. Superheld onder de bedrijfswagens: Crafter met Hero Pakket

  Autonieuws 19 oktober 2023

  De Crafter biedt ondernemers elke dag en voor elke klus ruimte, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en comfort. Met het nieuwe Hero Pakket krijgt ook persoonlijke smaak alle ruimte. Met onder andere het sportieve styling- en Red line-pakket, lichtmetalen velgen of eco-leder bekleding creëren ondernemers een Crafter waar je mee voor de dag kunt komen: stijlvol, sportief én supercomfortabel.

  Lees meer
  Tags: volkswagen crafter
 3. Elektrische bestelbus kopen? dit zijn je opties

  Autonieuws 1 mei 2023

  Autofabrikanten die inmiddels al een aantal elektrische auto’s hebben ontwikkeld, zijn in het hele proces de bestelbus gelukkig niet vergeten. Je moet er als koerier niet aan denken dat je na 2025 diverse steden niet meer in mag met je dieselende bestelbus

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato ford transit maxus mercedes-benz sprinter opel movano peugeot boxer renault master volkswagen crafter
 4. Volkswagen e-Crafter is nu te bestellen

  Elektrische bus rijdt tot 173 km op een lading

  Autonieuws 31 oktober 2018

  Vanaf nu is de Volkswagen e-Crafter in Nederland te bestellen. De auto heeft een rijbereik van maximaal 173 km en is toegespitst op distributie in de stad. Aan een snellader is de bus in 45 minuten weer tot 80 procent opgeladen.

  Lees meer
 5. Elektrische Volkswagen-primeurs op bedrijfswagenbeurs IAA

  I.D. Buzz Cargo, Crafter HyMotion, Abt e-Transporter en Abt e-Caddy

  Autonieuws 20 september 2018

  Ook met bestelwagens gaat Volkswagen elektrisch. Op de bedrijfswagenbeurs IAA laat Volkswagen de elektrische conceptcar I.D. Buzz zien, de Crafter HyMotion op waterstof en de met Abt ontworpen aanstaande e-Transporter en e-Caddy.

  Lees meer
 6. Praktijktest Volkswagen e-Crafter vóór introductie

  Autonieuws 19 december 2017

  De elektrische bestelwagen Volkswagen e-Crafter ondergaat z'n laatste tests. Dit gebeurt in de praktijk, door klanten. Er kunnen dus nog laatste verbeteringen worden doorgevoerd voordat de bedrijfswagen volgend jaar te bestellen is.

  Lees meer
 7. Nieuwe Volkswagen Crafter nu te bestellen

  Autonieuws 18 november 2016

  Als je in de markt bent voor een grote bestelbus, let dan even op. De verkoop van de nieuwe Volkswagen Crafter start vandaag. Hij is er vanaf 21.950 euro, exclusief belastingen.

  Lees meer
 8. International Van of the Year Volkswagen Crafter nu ook elektrisch

  Autonieuws 22 september 2016

  De Volkswagen Crafter heeft de verkiezing International Van of the Year gewonnen. De uitreiking van de prijs gisteren viel samen met de onthulling van de elektrische Crafter.

  Lees meer
 9. Meer informatie nieuwe Volkswagen Crafter

  Autonieuws 8 september 2016

  Vanmiddag heeft Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe generatie Crafter aan genodigden getoond. Ter gelegenheid van de presentatie verstrekt het merk nu meer informatie.

  Lees meer
 10. De grootste in het nieuw: Volkswagen presenteert nieuwe Crafter

  Autonieuws 28 juli 2016

  Volkswagen presenteert een compleet nieuwe generatie van de Crafter, de grootste bedrijfswagen van het merk. Het debuut van de bestelauto is in het najaar.

  Lees meer