Mijn Autokopen.nl

12 Alfa Romeo autotests en reviews gevonden

 1. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: schakelen, schakelen, schakelen!

  Review Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio automaat

  Autotest 7 november 2017 Tekst: Bob Kroese

  De Giulia Quadrifoglio is alles waar Alfa Romeo voor wil staan: bloedsnel, enorm krachtig, aandrijving op de achterwielen en een lust voor het oor en oog. De uitvoering met handbak is al even verkrijgbaar, maar de nieuwe automaatversie is degene die je moet hebben. Waarom? Omdat je in deze auto de he-le dag wilt schakelen.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo giulia
 2. Alfa Romeo Stelvio: plaats op de pas

  Review Alfa Romeo 2.0 turbo 280 pk First Edition

  Autotest 21 september 2017 Tekst: Bob Kroese

  Dat Alfa Romeo uitgerekend een SUV vernoemt naar een van de meest uitdagende bergpassen in Europa is opvallend. Het past bij een merk dat een nieuwe weg is ingeslagen, met achterwiel aangedreven auto’s. De Giulia was de eerste van de nieuwe collectie, de Stelvio mag zich nu gaan bewijzen. Een SUV van Alfa Romeo, hoe is dat?

  Lees meer
  Tags: alfa romeo stelvio
 3. Alfa Romeo Giulia: operavoorstelling

  Review Alfa Romeo Giulia 2.2 diesel

  Autotest 28 oktober 2016 Tekst: Bob Kroese

  Alfa Romeo Giulia. Spreek die naam maar eens langzaam uit. En nog een keer. Maar dan een beetje zingend, zoals Italianen dat zo mooi kunnen. Klinkt lekker hé? Laat je meeslepen door het verhaal van de Giulia, vol bravoure en passie. Deze auto markeert de terugkeer van een merk dat nooit is weggeweest. De Giulia is alles wat Alfa Romeo ooit was, vertaald in een auto van nu. Hij is tot aan het laatste schroefje nieuw, Italiaans tot op het bot en wil jou uit je BMW 3 Serie halen.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo giulia
 4. Alfa Romeo Mito Veloce: eeuwige jeugd

  Review Alfa Romeo Mito 1.4 Turbo MultiAir TCT Veloce

  Autotest 7 oktober 2016 Tekst: Bob Kroese

  Het is rood, snel, Italiaans en heeft ronde achterlichten. Nee, het is geen Ferrari. Het onderwerp van deze test is de Alfa Romeo Mito in de snelle Veloce-uitvoering.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo mito
 5. Alfa Romeo Giulietta: op haar mooist

  Autotest 2 mei 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Alfa Romeo staat dit jaar volop in de belangstelling, met name omdat we later dit jaar op pad kunnen met de nieuwe Giulia. Maar dat is niet het enige. Om qua vormgeving weer aan te sluiten bij de nieuwkomer is de Giulietta subtiel bijgepunt: met een nieuwe grille loopt zij weer helemaal in de pas.

  Lees meer
 6. Alfa Romeo Giulietta: nu nog verleidelijker

  Review Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 150 Sportiva

  Autotest 17 juni 2014 Tekst: Gregory Weller

  Aan een auto die iedereen mooi vindt moet je niet te veel meer veranderen. Zoiets moeten ze bij Alfa Romeo bij het updaten van de Giulietta gedacht hebben. Met een aantal subtiele aanpassingen moet deze ‘bella macchina’ weer nieuwe harten gaan veroveren

  Lees meer
 7. Alfa Romeo 4C: downsizing in optima forma

  Review Alfa Romeo 4C 1.750TBI TCT

  Autotest 8 juni 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Eens in de zoveel tijd komt Alfa Romeo met een iconische smaakmaker. Dat gebeurde onder meer in 2007 toen de Italianen de 8C Competizione lanceerden. 7 jaar later laat Alfa Romeo zien dat het fenomeen sportwagen ook kan worden gedownsized. Maak kennis met de 4C die met de helft van het vermogen, gewicht en cilinderaantal van de 8C toch evenveel rijplezier biedt.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo 4c coupé
 8. Dubbeltest: Audi A3 1.8 TFSI en Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir

  Ringgevecht

  Autotest 26 oktober 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  In het premium C-segment heerst een harde strijd tussen de altijd herkenbare Audi A3, dynamische BMW 1 Serie, gemetamorfoseerde Mercedes-Benz A-Klasse en steengoede Volvo V40. Vergeet echter niet dat Alfa Romeo met haar Giulietta sinds 2010 ambieert om tegen die kostbare modellen op te boksen. In deze test daagt de kakelverse Audi A3 de Italiaan uit om dit in de ring uit te vechten.

  Lees meer
 9. Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm en Citroën DS3 e-HDi 90

  Uitzonderingen

  Autotest 30 juni 2011 Tekst: Jan Westerhof

  We hebben het er met zijn allen maar druk mee. Je kunt geen autoblad openslaan of praten met iemand die een nieuwe leasebak uitzoekt, of het getal ‘14’ komt ter sprake. 14 procent bijtelling, welteverstaan. Om nog maar te zwijgen van de bijkans propagandistische reclamecampagnes die autofabrikanten loslaten op televisie en in de krant.

  Lees meer
 10. Alfa Romeo MiTo 1.4T MultiAir TCT Distinctive

  Dubbel plezier

  Autotest 10 juni 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Ook Fiat heeft een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling ontwikkeld. Deze debuteert als TCT in de Alfa Romeo MiTo. Is de transmissie een begerenswaardige aanvulling of kan er nog iets worden verbeterd?

  Lees meer
  Tags: alfa romeo mito mito multiair