Mijn Autokopen.nl

4 Alfa Romeo Giulietta autotests en reviews gevonden

 1. Alfa Romeo Giulietta: op haar mooist

  Autotest 2 mei 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Alfa Romeo staat dit jaar volop in de belangstelling, met name omdat we later dit jaar op pad kunnen met de nieuwe Giulia. Maar dat is niet het enige. Om qua vormgeving weer aan te sluiten bij de nieuwkomer is de Giulietta subtiel bijgepunt: met een nieuwe grille loopt zij weer helemaal in de pas.

  Lees meer
 2. Alfa Romeo Giulietta: nu nog verleidelijker

  Review Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 150 Sportiva

  Autotest 17 juni 2014 Tekst: Gregory Weller

  Aan een auto die iedereen mooi vindt moet je niet te veel meer veranderen. Zoiets moeten ze bij Alfa Romeo bij het updaten van de Giulietta gedacht hebben. Met een aantal subtiele aanpassingen moet deze ‘bella macchina’ weer nieuwe harten gaan veroveren

  Lees meer
 3. Dubbeltest: Audi A3 1.8 TFSI en Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir

  Ringgevecht

  Autotest 26 oktober 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  In het premium C-segment heerst een harde strijd tussen de altijd herkenbare Audi A3, dynamische BMW 1 Serie, gemetamorfoseerde Mercedes-Benz A-Klasse en steengoede Volvo V40. Vergeet echter niet dat Alfa Romeo met haar Giulietta sinds 2010 ambieert om tegen die kostbare modellen op te boksen. In deze test daagt de kakelverse Audi A3 de Italiaan uit om dit in de ring uit te vechten.

  Lees meer
 4. Alfa Romeo Giulietta QV en Mazda3 MPS

  Tegengestelde karakters

  Autotest 14 april 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  De Mazda3 MPS en de Alfa Romeo Giulietta QV verschillen als sushi en bruschetta. Bij de MPS denk je aan straatracing, bij de QV aan een concours d’elegance. We brengen deze tegengestelde karakters in een vergelijkende test bijeen, waarin overeenkomsten en tegenstellingen de beste hot hatch aanwijzen.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo giulietta mazda 3 dubbeltest giulietta mazda mazda 3