Mijn Autokopen.nl

4 Audi A3 autotests en reviews gevonden

 1. Audi A3 e-tron: wel de lusten, niet de lasten

  Review Audi A3 Sportback Ambition Pro Line Plus 1.4 TFSI e-tron S tronic

  Autotest 12 mei 2015 Tekst: Gregory Weller

  Een Audi A3 Sportback met dik 200 pk en 7 procent bijtelling, welke zakelijke rijder wil dat nou niet? De A3 e-tron is op papier al een schot in de roos. De combinatie van een brandstof- en elektromotor zorgt voor een laag verbruik en weinig uitstoot, zonder dat dit ten koste van het rijplezier gaat.

  Lees meer
  Tags: audi a3 7 procent bijtelling hybride lease
 2. Audi A3 Ultra: schoon en vlekvrij

  Review Audi A3 1.6 TDI Ultra e Edition

  Autotest 23 december 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Van de vorige generatie Audi A3 heette de spaardiesel nog ‘Efficient’ en die benaming zou ook prima de lading van deze A3 dekken. Toch kiest Audi ervoor zijn jongste zuinigheidswonder als wasmiddel aan te prijzen: de A3 Ultra wast schoon en vlekvrij.

  Lees meer
  Tags: audi a3 14 procent bijtelling
 3. Audi A3 1.4 TFSI Ambition

  Emotie door ratio

  Autotest 14 november 2012 Tekst: Bob Kroese

  De nieuwe A3 is op het eerste gezicht niet eens zo heel erg nieuw maar toch zijn er straks weer vele Nederlanders die duizenden euro’s - of tientallen lease-euro’s - extra op tafel leggen voor een auto die in basis nog altijd een Volkswagen Golf is. In de A3 ga ik op zoek naar het Audi-gevoel.

  Lees meer
  Tags: audi a3 20 procent bijtelling
 4. Dubbeltest: Audi A3 1.8 TFSI en Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir

  Ringgevecht

  Autotest 26 oktober 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  In het premium C-segment heerst een harde strijd tussen de altijd herkenbare Audi A3, dynamische BMW 1 Serie, gemetamorfoseerde Mercedes-Benz A-Klasse en steengoede Volvo V40. Vergeet echter niet dat Alfa Romeo met haar Giulietta sinds 2010 ambieert om tegen die kostbare modellen op te boksen. In deze test daagt de kakelverse Audi A3 de Italiaan uit om dit in de ring uit te vechten.

  Lees meer