Mijn Autokopen.nl

49 BMW autotests en reviews gevonden

 1. BMW X2: het iPad-principe

  Review BMW X2 xDrive 20d

  Autotest 26 april 2018 Tekst: Bob Kroese

  De BMW X2, daar staat ‘ie dan. In de prachtige kleur Galvanic Gold kun je in ieder geval niet om hem heen. Het is een auto waarvan je jezelf misschien afvraagt wat hij toevoegt aan het al uitgebreide assortiment van BMW X-modellen. Is er ruimte tussen de X1 en X3 voor nóg een SUV? De vraag stellen is hem beantwoorden, want de auto is er.

  Lees meer
  Tags: bmw x2
 2. BMW i3s: meer BMW aan je stopcontact

  Review BMW i3s 94Ah

  Autotest 8 maart 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Dat de BMW i3 al sinds 2013 op de markt is zie je niet aan hem af. Nog altijd is het een futuristische auto, die eruitziet alsof hij vroegtijdig aan de ontwikkelafdeling is ontsnapt. Logisch dus dat de recente facelift weinig ingrijpend is. Het échte nieuws is de i3s-uitvoering. Tijd om hem te testen.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 elektrische auto
 3. BMW X3: voor de derde keer

  Review BMW X3 20d xDrive High Executive Luxury Line

  Autotest 18 januari 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De BMW X3 begon zijn leven als een opvallend gestileerde SUV met kenmerkende zwarte bumpers. Hiermee onderscheidde hij zich destijds duidelijk van z’n populaire grote broer, de BMW X5. De tweede generatie van dit model lijkt een stuk meer op de X5 maar de gloednieuwe derde generatie BMW X3, mijn testauto, volgt weer enigszins het pad van de eerste.

  Lees meer
  Tags: bmw x3
 4. BMW 5 Serie: onbereikbaar gevoel

  Review BMW 530d High Executive

  Autotest 25 april 2017 Tekst: Bob Kroese

  Je drukt je hoofd tegen de comfortabele hoofdsteun aan. Je hebt een hand op het stuur, maar de auto houdt zichzelf binnen de lijnen. Uit de luidsprekers klinken de gedragen tonen van het nummer Seven Wonders van Fleetwood Mac. Je sluit heel even je ogen en geniet van de rust, het veercomfort en de geur van nieuw leder. Is dit écht een BMW 5 Serie? Of toch een 7 Serie?

  Lees meer
  Tags: bmw 5 serie
 5. BMW M2: machtsverheffen

  Review BMW M2 Coupé

  Autotest 19 oktober 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Echte autoliefhebbers weten het: de BMW 1 M Coupé wordt alom geroemd als één van de leukste M-modellen die BMW ooit voortbracht. De verwachtingen voor opvolger M2 zijn dan ook hooggespannen. Potentieel lang verhaal kort: hij staat voor me klaar en ik deel graag m’n bevindingen.

  Lees meer
  Tags: bmw 2 serie coupé bmw m
 6. BMW 225xe Active Tourer: heel veel goeds

  Review BMW 225xe Active Tourer High Executive

  Autotest 20 mei 2016 Tekst: Jan Westerhof

  BMW biedt op basis van de succesvolle 2 Serie Active Tourer sinds kort de 225xe aan. Een plug-in hybride midi-MPV met een volgens BMW maximaal elektrisch bereik van 41 kilometer. Wat heeft deze te bieden?

  Lees meer
 7. BMW 330e: snoepgroente

  Review BMW 330e Sedan High Executive

  Autotest 5 mei 2016 Tekst: Bob Kroese

  De 3 Serie is een icoon van BMW. Het model staat al ruim 40 jaar voor wat het merk is. Het concept van de 3 Serie bleef al die tijd min of meer ongewijzigd en daarom is de introductie van de 330e eigenlijk best bijzonder.

  Lees meer
 8. BMW 7 Serie: wat wil je nog meer?

  Review BMW 730d High Executive

  Autotest 27 januari 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  De BMW 7 Serie is zo’n toplimousine waar ik me op verheug om ‘m te testen. Achter het stuur ben ik de directiechauffeur van stand, achterin wanen passagiers zich even CEO van een grote onderneming. Het was erg verleidelijk om de topversie van de 7-reeks te testen: de verlengde 750Li met achtcilinder benzinemotor. Toch kies ik bewust voor de verstandigere 730d diesel.

  Lees meer
  Tags: bmw 7 serie
 9. BMW X1: kruising van alles in één

  Review BMW X1 xDrive20d

  Autotest 26 december 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  BMW introduceert de tweede generatie X1 en dat is wederom een cross-over. In de autopapieren staat ‘ie als stationwagon geregistreerd, maar hij heeft de looks van een compacte SUV. Met z’n stoere neus verwar je hem zomaar met de grotere X3 en X5, terwijl ‘ie technisch verwant is aan de 2 Serie Active Tourer

  Lees meer
  Tags: bmw x1
 10. BMW X5 xDrive40e: stekkervoordeel

  Review BMW X5 xDrive40e High Executive

  Autotest 12 december 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  SUV’s van tegenwoordig zijn niet meer de dorstige en vervuilende bullebakken van vroeger. Neem nou de nieuwe BMW X5 xDrive 40e, die met (plug-in) hybridetechnologie uit de BMW i8 een stuk milieubewuster is. Z’n viercilinder benzinemotor is dankzij de elektropower naast spaarzaam ook 313 pk sterk.

  Lees meer
  Tags: bmw x5 21 procent bijtelling hybride