Mijn Autokopen.nl

3 BMW 7 Serie autotests en reviews gevonden

 1. BMW 7 Serie: wat wil je nog meer?

  Review BMW 730d High Executive

  Autotest 27 januari 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  De BMW 7 Serie is zo’n toplimousine waar ik me op verheug om ‘m te testen. Achter het stuur ben ik de directiechauffeur van stand, achterin wanen passagiers zich even CEO van een grote onderneming. Het was erg verleidelijk om de topversie van de 7-reeks te testen: de verlengde 750Li met achtcilinder benzinemotor. Toch kies ik bewust voor de verstandigere 730d diesel.

  Lees meer
  Tags: bmw 7 serie
 2. BMW 730d xDrive High Executive

  Fijnslijperij

  Autotest 24 januari 2013 Tekst: Gregory Weller

  Mensen die in het hoogste segment shoppen bestellen steeds vaker vierwielaandrijving. Daarom biedt BMW sinds de recente facelift van de 7 Serie niet alleen de 740d als dieselende, integraal aangedreven uitvoering aan, maar is ook de 730d met xDrive verkrijgbaar. Met 258 pk vermogen is deze fijngeslepen slee een allerminst kinderachtige instapper.

  Lees meer
  Tags: bmw 7 serie
 3. BMW ActiveHybrid 7 Lang

  Over the top

  Autotest 30 juli 2010 Tekst: David Joost Kamermans

  De BMW ActiveHybrid 7 is, met een twinturbo V8 benzinemotor, eigenlijk al ‘over the top’. Gecombineerd met de elektrische assistentie levert de aandrijflijn van deze Siebener een imposant systeemvermogen van 465 pk en een duizelingwekkende 700 Nm koppel. Uiteraard vergezeld door de claim ‘V12-prestaties voor een zescilinderverbruik’. Gaat dit nog wel over zuinigheid, of koop je louter een mooi label, waarmee je jezelf vrijpleit van overdaad?

  Lees meer
  Tags: bmw 7 serie bmw