Mijn Autokopen.nl

7 Cadillac autotests en reviews gevonden

 1. Cadillac XT5: Euro-Escalade

  Review Cadillac XT5 3.6L V6 AWD AT Platinum

  Autotest 21 februari 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Wanneer het gesprek over een SUV van Cadillac gaat, denk je waarschijnlijk meteen aan de gigantische Escalade. Die heeft echter ook een ‘kleinere’ broer, de gloednieuwe XT5. Cadillac noemt hem zelf cross-over, maar zijn proporties vertellen iets anders. Dit is een SUV, en ook zeker geen kleintje. Met zijn imposante neus kijkt de XT5 mij uitdagend aan: tijd voor een rijtest.

  Lees meer
  Tags: cadillac xt5
 2. Cadillac CT6: Amerikaans uithangbord

  Review Cadillac CT6 3.0 Twin Turbo Platinum

  Autotest 22 januari 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Als Amerikanen iets willen, dan gebeurt het. Het maakt dan niet uit of er forse investeringen van tijd of geld mee gemoeid zijn. Zo werkt het ook bij het haast iconische Cadillac. De top van hun kunnen tonen ze met het nieuwe uithangbord, de luxelimousine CT6.

  Lees meer
  Tags: cadillac ct6
 3. Cadillac Escalade: privéjet voor het wegennet

  Review Cadillac Escalade 6.2 V8 Premium

  Autotest 15 oktober 2015 Tekst: Gregory Weller

  De Escalade is het paradepaard van Cadillac in Nederland. Met zijn opvallende uiterlijk laat ‘ie dat ook duidelijk zien. Zeker in ons land is deze mastodont een bijzondere verschijning.

  Lees meer
  Tags: cadillac escalade
 4. Cadillac CTS: on-Amerikaans lekker

  Review Cadillac CTS 2.0T Premium

  Autotest 13 juli 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Met de nieuwe CTS doet Cadillac opnieuw een moedige poging om een graantje mee te pikken in het premiumsegment van (voornamelijk Duitse) zakenlimousines. Qua design gaan de Amerikanen nog meer op de futuristische toer, terwijl techniek en afwerking meer op de Europese smaak zijn afgestemd.

  Lees meer
  Tags: cadillac cts
 5. Cadillac ATS: doorzettingsvermogen

  Review Cadillac ATS 2.0 Turbo Premium

  Autotest 23 mei 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Het Amerikaanse Cadillac probeert al jaren voet aan de Europese grond te krijgen en de gloednieuwe ATS is een nieuwe poging. Deze sportsedan wordt gepresenteerd als opvolger van de inmiddels vergeten BLS.

  Lees meer
  Tags: cadillac ats
 6. Cadillac Escalade Hybrid Platinum

  Knotsgek

  Autotest 1 november 2012 Tekst: Gregory Weller

  De Cadillac Escalade past niet echt bij het idee van ‘vergroening’ van het Nederlandse wagenpark. Hij is immens groot, heeft een dikke V8-motor en verbruikt vier keer zo veel brandstof als een Toyota Aygo. Gelukkig kreeg men aan de overkant van de plas het knotsgekke idee om ook een hybrideversie op de markt te brengen.

  Lees meer
  Tags: cadillac escalade hybride
 7. Cadillac CTS Coupé en CTS-V Coupé

  The boys are back in town

  Autotest 6 december 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  Bescheidenheid is niet het eerste woord dat in je opkomt als je de showroom binnenloopt en ziet wat Cadillac te bieden heeft. Hoe interessant - en vooral hoe leuk - zijn de CTS-modellen nou eigenlijk op Nederlands grondgebied?

  Lees meer