Mijn Autokopen.nl

12 Chevrolet autotests en reviews gevonden

 1. Chevrolet Camaro: Amerikaans hart, Europese spieren

  Review Chevrolet Camaro Coupé 2.0 Turbo Automaat

  Autotest 17 januari 2017 Tekst: Jan Westerhof

  Amerikanen behoren tot de exclusiefste autosoorten in Europa. Wie een Amerikaanse auto rijdt, doet dat uit overtuiging. Gedreven door individualisme, vanuit liefde voor de Verenigde Staten of vanwege de traditionele V8-motor onder de motorkap. Maar ook in de V.S. is men steeds milieubewuster en wordt er ‘gedownsized’.

  Lees meer
  Tags: chevrolet camaro
 2. Dubbeltest Chevrolet Trax en Suzuki SX4 S-Cross

  Value for money in de marge

  Autotest 19 oktober 2013 Tekst: Gregory Weller

  Zowel de Suzuki als Chevrolet heeft een nieuwe, compacte SUV in de showroom staan: de SX4 S-Cross en de Trax. Deze nieuwkomers concurreren op value for money. Een goede reden voor een dubbeltest.

  Lees meer
  Tags: chevrolet trax suzuki sx4 s-cross dubbeltest
 3. Dubbeltest: Chevrolet Cruze SW en Hyundai i30 Wagon

  Nieuwe burgers op het woonerf

  Autotest 22 november 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Bewezen gezinsauto’s als een Ford Focus Wagon of Opel Astra ST kunnen hun borst natmaken, want Hyundai introduceert haar splinternieuwe i30 Wagon. Deze nieuwkomer vergelijken we met een andere nieuwe stationwagon, de met minder bombarie voorgestelde en eveneens in Korea gebouwde Chevrolet Cruze SW.

  Lees meer
  Tags: chevrolet cruze hyundai i30 wagon dubbeltest
 4. Chevrolet Camaro 6.2 Coupé 45th Anniversary Edition

  Muscle car light

  Autotest 23 juli 2012 Tekst: Gregory Weller

  Als je het over échte liefhebbersauto’s hebt, dan kun je niet om de Chevrolet Camaro heen. Je koopt hem niet vanwege zijn gunstige prijs of als praktisch vervoersmiddel, maar je laat je verleiden door zijn dreigende voorkomen, indrukwekkende prestaties en karakteristieke V8-motor. Emotie is het belangrijkste aankoopargument.

  Lees meer
  Tags: chevrolet camaro
 5. Chevrolet Aveo 1.3D LT

  Financieel bewustzijn

  Autotest 12 maart 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Wie kiest voor een compacte, belastingvrije auto let op z’n centjes. Met een dieselmotor kun je zo mogelijk nog meer besparen, zowel zakelijk als privé. Als de vierwieler in kwestie ook nog eens een lage aanschafprijs én veel uitrusting heeft, kun je spreken van een sterk aanbod. Dit laatste uiteraard onder voorbehoud van aspecten als rijgedrag en praktische bruikbaarheid.

  Lees meer
 6. Chevrolet Corvette Grand Sport Coupé

  De ‘coolste’ man

  Autotest 10 december 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  De Chevrolet Corvette is zo’n sportwagen waar ik als kind naar opkeek, vooral zo’n opgevoerde met een uit de motorkap stekende blower. Nu mag ik – me voelend als een 16-jarige Amerikaanse jongen – eindelijk eens aan de Corvette snuffelen.

  Lees meer
  Tags: chevrolet corvette
 7. Chevrolet Aveo 1.2 LS

  Aftroeven

  Autotest 24 augustus 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Elk Koreaans automerk doet haar uiterste best om met op Europa gerichte modellen heerser te worden van de Koreaanse auto-industrie – en daarmee de ander af te troeven. Chevrolet heeft getoond dat het over een talentvol designteam beschikt, ook de nieuwe Aveo laat dat zien. Of de Aveo daarnaast voldoende in huis heeft om het verschil te maken in het B-segment zal uit deze test blijken.

  Lees meer
  Tags: chevrolet aveo
 8. Chevrolet Cruze Hatchback 2.0D LTZ

  Successtory?

  Autotest 14 augustus 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  De in 2009 geïntroduceerde Chevrolet Cruze sedan oogt allesbehalve suf en de auto is wereldwijd dan ook een doorslaand succes. Komt, nu de Cruze er als vijfdeurs hatchback is, ook de successtory voor Nederland een stukje dichterbij?

  Lees meer
  Tags: chevrolet cruze
 9. Chevrolet Orlando 2.0D 163pk LTZ

  Knipoog naar Tahoe

  Autotest 8 juni 2011 Tekst: Gregory Weller

  Het merk Chevrolet wil weer een herkenbare uitstraling. De compleet nieuwe Orlando lijkt niet ontoevallig op een Tahoe of een Suburban. Met zijn stoere en uitgesproken uiterlijk gaat hij de strijd aan met de Renault Scénic, de Volkswagen Touran en zijn eigen platformbroertje, de nieuwe Zafira Tourer. Is het een aantrekkelijk alternatief?

  Lees meer
  Tags: chevrolet orlando chevrolet orlando
 10. Chevrolet Spark 1.0 BiFuel LS

  Sparen met de Spark

  Autotest 13 januari 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Nu Chevrolet de Spark als BiFuel levert is daarmee ook de felbegeerde belastingvrije status verkregen. Met een ‘af-fabriek’ lpg-installatie gingen er wat CO2-grammetjes af en dat is precies voldoende om onder de gunstigste fiscale regelingen te kunnen vallen. Daarnaast is het natuurlijk lachen om de pompprijs. Een weekje ‘gassen’ moet uitwijzen of de Spark BiFuel tussen de tankbeurten door ook een lach op je gezicht weet te toveren.

  Lees meer