Mijn Autokopen.nl

39 Ford autotests en reviews gevonden

 1. Ford Mustang GT: Gespierd, getemd, grandioos

  Review Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8

  Autotest 17 november 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De facelift van Fords nieuwste Mustang leidt tot verdeeldheid. Staat zijn bredere grille hem beter of niet? Geeft die de ruwe bolster niet een te gepolijst uiterlijk? We kwamen er op de redactie niet helemaal uit. Gelukkig kregen we de kans om de vernieuwde variant een paar dagen voor de deur te zetten en het ontwerp uitgebreid op ons in te laten werken. Veel leuker is het om de nu nóg krachtigere achtcilinder de sporen te geven…

  Lees meer
  Tags: ford mustang
 2. Ford Ka+: pragmati-Ka

  Review vernieuwde Ford Ka+ Trend Ultimate

  Autotest 11 september 2018 Tekst: Elco van der Meer

  In 1996 gaf Ford ons een compacte, hippe auto die veel harten wist te veroveren. Door een combinatie van opvallende looks en goede rij-eigenschappen werd zijn naam, Ka, al snel een begrip. De tweede generatie Ka is compacter en moderner en de derde Ka werd flink pragmatischer. Zo’n twee jaar na introductie geeft Ford hem een nieuwe motor en een frisse uitstraling. Als eerste in Nederland stap ik in de faceliftversie, op zoek naar nieuwe plusjes.

  Lees meer
  Tags: ford ka+
 3. Ford Focus: het antwoord op elke vraag

  Review Ford Focus Vignale 1.5 EcoBoost automaat

  Autotest 19 juli 2018 Tekst: Bob Kroese

  De vierde generatie Ford Focus heeft de zware maar ook eervolle taak om zijn goede naam een mooi vervolg te geven. Ford stopt het nieuwe model vol met nieuwe techniek en breidt het assortiment drastisch uit met interessante nieuwe varianten. Zodat er nu voor bijna iedereen een geschikte Focus is.

  Lees meer
  Tags: ford focus ford focus 2018
 4. Ford Fiesta ST: pret van S-bocht tot T-splitsing

  Review Ford Fiesta ST 1.5 EcoBoost

  Autotest 7 juni 2018 Tekst: Bob Kroese

  Soms heb je van die dagen dat alles klopt: mooi weer, een prachtige omgeving, perfecte slingerwegen en een fantastische auto. De dag dat ik in Frankrijk met de nieuwe Ford Fiesta ST mag rijden is zo’n dag.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 5. Ford Fiesta ST-Line: buckle up, hairpins!

  Review Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost 125 pk

  Autotest 27 april 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Een paar dagen naar Duitsland, de Autobahn op en de bergen in. Dan kun je gaan met een comfortabele Grande Routière, maar wij volgen de downsize-trend. We kiezen de Ford Fiesta ST-Line en kregen daarvan zeker geen spijt...

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 6. Ford EcoSport: ingeburgerd

  Review Ford EcoSport 1.0 EcoBoost ST Line

  Autotest 2 januari 2018 Tekst: Bob Kroese

  Ooit kwam de Ford EcoSport als vreemdeling naar Europa. De in landen als India en Brazilië zeer populaire SUV wilde ook in Europa zijn succes beproeven. Dat is deels gelukt, zeker nadat Ford de auto in de afgelopen jaren opwaardeerde en meer aan de eisen van de Europese consument wist aan te passen. De meest recente update is de meest rigoureuze. Europese engineers hebben de EcoSport nauwgezet op vele punten verbeterd en vernieuwd. De EcoSport is klaar voor zijn inburgeringsexamen.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 7. Ford Fiesta: factor leuk

  Review Ford Fiesta 1.0 Ecoboost ST Line

  Autotest 4 juli 2017 Tekst: Bob Kroese

  Bij sommige auto’s weet je eigenlijk van tevoren al dat het goed zit. De nieuwe Ford Fiesta is zo’n auto. Ford bouwt al jaren auto’s die tot de best rijdende in hun segment horen. Het is net dat beetje extra dat een Ford tot een andere auto maakt dan zijn concurrenten. Ik kan alvast verklappen dat dit met de nieuwe Fiesta niet anders is.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 8. Ford Ka+: Ka voor rekenaars

  Review Ford Ka+ 1.2 85 pk Trend Ultimate

  Autotest 10 oktober 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Ford verlaat het A-segment, wat betekent dat het merk geen kleine stadsauto’s meer levert. De nieuwe Ka+ is dan ook geen opvolger van de Ka zoals we die kennen, maar een grotere en serieuzere auto.

  Lees meer
  Tags: ford ka+
 9. Ford Focus RS: podiumplaats

  Review Ford Focus RS 2.3 EcoBoost

  Autotest 15 juli 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Al sinds introductie van de huidige generatie Ford Focus hunkeren we naar een hitsige RS-versie. De tijd verstreek, een facelift volgde en… de sportieve topversie bleef uit. Maar nu is het zover! Het is halverwege 2016 en hier staat ‘ie dan, in stralend felblauw, voorzien van ruige bumpers en dito spoilerwerk.

  Lees meer
  Tags: ford focus ford rs
 10. Ford Edge: randprogramma

  Review Ford Edge 2.0 TDCi 180 Trend

  Autotest 12 mei 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Dat SUV’s populair zijn is geen verrassing meer. Ford weet dat als geen ander en stoomde een grote SUV voor ons klaar. Met de Edge rondt het merk zijn Europese SUV-programma, nu bestaande uit EcoSport en Kuga, aan de bovenkant af.

  Lees meer
  Tags: ford edge