Mijn Autokopen.nl

24 Hyundai autotests en reviews gevonden

 1. Hyundai Kona Electric: power to the people?

  Review Hyundai Kona Electric Premium 64 kWh

  Autotest 27 september 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Leasend Nederland heeft reikhalzend uitgekeken naar de Hyundai Kona Electric en de jaarvoorraad reeds opgeëist. Geef ze eens ongelijk, want op papier is de Kona met dik 400 kilometer rijbereik, een relatief gunstige prijs vanaf 39.195 euro en 4 procent bijtelling de ongeslagen stekkerkampioen. Brengt de elektrische Kona power to the people?..

  Lees meer
  Tags: hyundai kona
 2. Hyundai Ioniq Plug-in: een voor de idealisten

  Review Hyundai Ioniq Plug-in 1.6 GDI PHEV Premium

  Autotest 12 april 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De bijtelling voor stekkerhybrides is inmiddels opgehoogd tot het normale niveau van 22 procent. Het lijkt hierdoor alsof het lot van deze Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid al bepaald is, maar het merk zelf heeft vertrouwen. Tijd om uit te zoeken waar bij deze auto dán het voordeel zit.

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq
 3. Hyundai i30 Fastback: kofferbak vol statements

  Review Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI Premium 7AT

  Autotest 2 april 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Vormgeving, rijplezier en emotie spelen toch geen rol als je voor een Hyundai kiest? Niet langer met de i30-serie. Na de hatchback, sierlijke Wagon en uiterst sportieve i30 N is er nu de fraaie i30 Fastback. We testen of dit model z'n aspiraties waarmaakt.

  Lees meer
  Tags: hyundai i30 fastback
 4. Hyundai Kona: dit is het nieuwe Hyundai

  Review Hyundai Kona 1.0 T-GDI Premium

  Autotest 9 november 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Welkom bij het nieuwe Hyundai. Met deze zin verwelkomt Hyundai mij tijdens de presentatie van de fonkelnieuwe Kona. Een nieuwe auto presenteren doet het merk wel vaker, maar met zoveel ambitie en belofte moet de nieuwkomer wel echt iets bijzonders zijn. En verrek, op basis van zijn uiterlijk zou deze rebels vormgegeven machine inderdaad het nieuwe Hyundai kunnen vertegenwoordigen. Of dat ook in de praktijk zo is, kan maar op één manier blijken: ik ga ermee rijden!

  Lees meer
  Tags: hyundai kona
 5. Hyundai i30 Wagon: ruimte voor complimenten

  Autotest 10 oktober 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De nieuwe Hyundai i30 is ‘Duitser’ dan ooit, dat merkte ik al tijdens het testen van de hatchback. Nu is het de beurt aan de stationwagon, die het degelijke karakter samenvoegt met opvallend sierlijke lijnen. Een goede reden om ook de 140 pk sterke viercilinder te testen, in combinatie met een zeventraps automatische versnellingsbak...

  Lees meer
  Tags: hyundai i30 wagon
 6. Hyundai i30: ambitie betaalt zich uit

  Review Hyundai i30 1.0 T-GDI First Edition

  Autotest 27 maart 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Hyundai is met de nieuwe i30 nog altijd ambitieus en neemt als vanouds de ‘Golf-klasse’ op de korrel. Ik reed hem al tijdens de Nederlandse introductie, en nu kan ik deze voor Hyundai zeer belangrijke auto uitgebreider testen. Dat doe ik met de 1,0 liter turbo-benzinemotor met 120 pk. Het is de instapmotor, maar gezien zijn cijfers ben je daarmee prima bedeeld. Tijd om dat in de praktijk te testen!

  Lees meer
  Tags: hyundai i30
 7. Hyundai i10: voorloper verbeterd

  Review Hyundai i10 Comfort

  Autotest 15 januari 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Hyundai i10 is bij zijn introductie erg goed ontvangen en wordt, ook door ons, als erg goed getest. Inmiddels is de auto ruim 3 jaar op de markt en heeft hij veel nieuwe, eveneens sterke concurrenten gekregen. Hyundai acht het hoog tijd voor een facelift, die met een opnieuw getekende voor- en achterbumper vrij bescheiden is. Toch is er, zoals gebruikelijk, meer aangepast dan je op het eerste oog ziet. Er is maar een manier om dat te ontdekken: ik ga hem rijden.

  Lees meer
  Tags: hyundai i10
 8. Hyundai Ioniq Hybrid: rechts inhalen

  Test Hyundai Ioniq Hybrid Premium

  Autotest 6 december 2016 Tekst: Bob Kroese

  Je mag één keer raden. Welke auto neemt Hyundai op de korrel met de Ioniq Hybrid? Grote kans dat je een model van Japanse makelij noemt en dat is precies waar ik heen wil. Hyundai heeft de reputatie om Japanse autofabrikanten af te snijden met slim ontworpen, betaalbare auto’s.

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq hybride
 9. Hyundai Ioniq Electric: elektrische ambitie

  Review Hyundai Ioniq Electric Comfort

  Autotest 18 november 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  Elektrisch rijden heeft volgens velen de toekomst en dat realiseren ze zich bij Hyundai maar al te goed. De nieuwe Ioniq komt op het juiste moment en is meteen leverbaar in drie smaken. Naast de volledig elektrische Ioniq zijn er ook twee hybrideversies, met en zonder stekker.

  Lees meer
 10. Hyundai Tucson: overtuigend totaalplaatje

  Review Hyundai Tucson 1.6 GDI Comfort

  Autotest 17 augustus 2015 Tekst: Elco van der Meer

  Tucson is een bekende naam voor Hyundai: de SUV werd zelfs met die naam geïntroduceerd. Daarna maakte het merk een uitstapje naar ix35, maar inmiddels heeft de auto zijn vertrouwde naam terug.

  Lees meer
  Tags: hyundai tucson