Mijn Autokopen.nl

10 Jeep autotests en reviews gevonden

 1. Jeep Cherokee 2019: mooier zonder modder

  Review Jeep Cherokee 2.2 diesel AWD Limited

  Autotest 11 oktober 2018 Tekst: Bob Kroese

  Sinds 1974 maakt de Cherokee deel uit het van Jeep-assortiment. De auto kende vele gedaantes: vierkant, rond, bonkig, gestroomlijnd. De huidige generatie is vooral dat laatste, met zijn geknepen koplampen. Die maken nu plaats voor grotere exemplaren, waarmee de Cherokee weer een wat stoerdere uitstraling krijgt. Stiller, schoner, moderner en veiliger zijn andere kwalificaties die het merk toedicht aan het vernieuwde model.

  Lees meer
  Tags: jeep cherokee
 2. Vernieuwde Jeep Renegade: knuffel-Wrangler

  Review Jeep Renegade 1.0T en 1.3T

  Autotest 13 juli 2018 Tekst: Bob Kroese

  Het mag dan de Benjamin uit de Jeep-stal zijn, van alle modellen lijkt de Renegade nog het meest op de ‘oer-Jeep’. Het stoere uiterlijk is ook na de vernieuwingsronde iets waarmee het merk zich onderscheidt in het segment van de kleine SUV’s. Maar de wereld draait door en ook Jeeps moeten bij de tijd blijven. Daarom is er nu de vernieuwde Renegade met gloednieuwe benzinemotoren.

  Lees meer
  Tags: jeep renegade
 3. Jeep Compass: de goede kant op

  Review Jeep Compass 2.0 MultiJet 4x4 Limited

  Autotest 13 juni 2017 Tekst: Bob Kroese

  Jeep is een merk van avontuur, nieuwe wegen ontdekken en stoere mannen met baarden. Maar Jeep weet ook dat een groot deel van zijn klanten nooit buiten de gebaande paden komt. Voor die mensen is er de nieuwe Compass. De stoere mannen met baarden worden echter niet vergeten, want de Compass blijft tegelijkertijd trouw aan zijn roots.

  Lees meer
  Tags: jeep compass
 4. Jeep Wrangler Unlimited: openluchtmuseum

  Review Jeep Wrangler Unlimited 2.8 CRD X Edition 4WD A5

  Autotest 28 maart 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Misschien is de Jeep Wrangler wel het beste stukje marketing uit de autogeschiedenis. Onder het bonkige uiterlijk gaat namelijk geen schroefje uit 1941 meer schuil. Stiekem stamt deze derde generatie Wrangler uit 2007 en is dus eigenlijk best wel modern. Ik neem de vierdeurs Wrangler Unlimited mee en schrijf mijn bevindingen voor je op.

  Lees meer
 5. Jeep Renegade: spaghettiwestern

  Review Jeep Renegade 1.4 MultiAir Longitude FWD

  Autotest 5 april 2015 Tekst: Niels van der Weiden

  De Jeep Renegade is net een westernfilm van Sergio Leone: alles lijkt Amerikaans, maar hij is toch echt in Italië in elkaar gezet. De Renegade is dan ook bedoeld om ons Europeanen te overtuigen. Lukt dat?

  Lees meer
  Tags: jeep renegade
 6. Jeep Cherokee: begaanbaar pad naar acceptatie

  Review Jeep Cherokee 2.0 Limited AWD 170 pk

  Autotest 12 december 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Grote SUV's 'kunnen' niet meer. Dat bepaalt tenminste de publieke opinie. Leuk of niet, elke fabrikant trekt zich dit aan en maakt steeds wat minder ruige terrein-wannabe's. Zelfs de wereldberoemde Jeep Cherokee, nota bene een echte off-roader, moest eraan geloven en keerde terug als een ogenschijnlijk doetje.

  Lees meer
  Tags: jeep cherokee
 7. Jeep Grand Cherokee: rouwdouwer

  Review Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Overland Summit

  Autotest 26 oktober 2013 Tekst: Jan Westerhof

  De crisis en milieuridders hebben ooit populaire, grote SUV's tot uitschot van ons automobiele scala gemaakt. Waar staat de vernieuwde Jeep Grand Cherokee in het 'verdomhoekje'?

  Lees meer
  Tags: jeep grand cherokee
 8. Jeep Wrangler Unlimited 2.8 CRD en Land Rover Defender 110

  Monumentenzorg

  Autotest 23 september 2011 Tekst: Jan Westerhof

  De Land Rover Defender is het fossiel van de automobielindustrie geworden. Zo star als Land Rover vasthoudt aan het design en de techniek, zo flexibel gaat Jeep om met haar oermodel Wrangler. Hun uitstraling heeft één grote gemene deler, masculiniteit, ontstaan uit hun terreinkwaliteiten. Welke van de twee is de beste auto?

  Lees meer
  Tags: jeep wrangler land rover defender dubbeltest
 9. Jeep Compass 2.4 Limited 4WD

  Koerswijziging

  Autotest 27 juni 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Hoekige vormen en simplistische lijnen zorgen bij Jeep voor een ruige uitstraling en die Amerikaanse stijl heeft een speciale aantrekkingskracht. Een nieuwe neus, een rigoureus aangepakt interieur en een vernieuwd motorenpalet moeten voor een betere koers zorgen. Weet Jeep de gefacelifte Compass nu de juiste richting op te sturen?

  Lees meer
  Tags: jeep compass
 10. Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 Overland

  Op jacht naar premium

  Autotest 16 juni 2011 Tekst: Gregory Weller

  Volgens Jeep is de nieuwe Grand Cherokee met meer oog voor detail en verfijning ontworpen. De vorige generaties stonden niet bekend vanwege hun uitgebalanceerde rij-eigenschappen of een ragfijne afwerking. Als de prijs van een overcomplete uitvoering ook nog eens de instapprijs van veel concurrenten blijkt te zijn, dan zijn dat beloftes die nieuwsgierig maken.

  Lees meer
  Tags: jeep grand cherokee cherokee jeep