Mijn Autokopen.nl

5 Lancia autotests en reviews gevonden

 1. Lancia Delta S by MomoDesign: Gevoel voor smaak

  Review Lancia Delta S MomoDesign 1.4 T-Jet 16v Ecochic

  Autotest 3 oktober 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Dat de berijder van een Lancia Delta smaak heeft, daar valt niet over te twisten. Dat Lancia smaakgevoelige auto’s bouwt is een gegeven. Ik ‘gaste’ een weekje rond in de Delta ‘S’ MomoDesign Bi-fuel, waarvan de smaakgevoeligheid met een hoofdletter wordt geschreven.

  Lees meer
  Tags: lancia delta
 2. Lancia Flavia

  Betaalbare uiterlijke verleiding

  Autotest 20 februari 2013 Tekst: Gregory Weller

  De nieuwe Lancia Flavia is een op de Chrysler 200 gebaseerde cabriolet. Er is uiterlijke verleiding genoeg maar hoe zit het verder?

  Lees meer
  Tags: lancia flavia
 3. Lancia Voyager 2.8 MultiJet Gold

  Kolossaal charmeoffensief

  Autotest 27 april 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Inmiddels heeft zo’n beetje de hele wereld zijn visie gegeven op Chryslers met een Lancia-badge. Onderwerp van deze test is de meest schaamteloze rebadge, een krasse uitspraak waarvoor ik een aantal argumenten heb.

  Lees meer
  Tags: lancia voyager
 4. Lancia Thema 3.6 V6 Pentastar Executive

  Big American met smaak

  Autotest 10 april 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  Ooit was de pizza zo Italiaans als Lancia. Tot het moment dat de Yanks het gerecht ontheiligden met dik brood en hun Big American rijkelijk met kunstkaas bestrooiden. De bijzondere Thesis onderging hetzelfde lot, zijn opvolger is niets meer of minder dan een ordinaire diepvriespizza – de vette Chrysler 300 werd opgewarmd en van Lancia-logo’s voorzien. Of is dat te kort door de bocht?

  Lees meer
  Tags: lancia thema
 5. Lancia Ypsilon 0.9 TwinAir

  Dubbele gevoelens

  Autotest 22 september 2011 Tekst: Bob Kroese

  De Lancia Ypsilon is in alle opzichten een bijzondere auto. Om te beginnen is het de eerste nieuwe Lancia in bijna 3 jaar tijd. Het is de eerste Lancia die geïntroduceerd wordt na de samensmelting met Chrysler in Europa. En het is de eerste Lancia met een tweecilinder turbomotor. Een verhaal over een bijzonder stadsautootje dat karakter toont in deze roerige tijden.

  Lees meer