Mijn Autokopen.nl

11 Land Rover autotests en reviews gevonden

 1. Range Rover Velar: het is Napoleon

  Review Land Rover Range Rover Velar D240 R-Dynamic SE AWD

  Autotest 14 december 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Range Rover is een begrip: de Britse klassewagen die alles kan. Bij Land Rover weten ze dat als geen ander, dus laten ze deze luxe modeltak gestaag groeien. Nu is er de Velar, die op de autobeurs al indruk met zijn fraaie in- en exterieur. Wij hebben hem uitgebreid getest.

  Lees meer
 2. Land Rover Discovery: minder kilo’s, meer zwaargewicht

  Review Land Rover Discovery TD6 First Edition

  Autotest 7 juli 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Van oudsher is de Land Rover Discovery het bonkige broertje van de Range Rover. Generatie na generatie heeft hij zich opgewerkt tot nagenoeg hetzelfde niveau en inmiddels begeeft hij zich ook qua uiterlijk in hogere kringen. Zoals het een heer betaamt verloochent hij zijn oude maten niet. Aan de andere kant maakt hij, met zijn meer gepolijste voorkomen, een hoop nieuwe vrienden. Ik ga een weekje op stap met de nieuwe Land Rover Discovery...

  Lees meer
  Tags: land rover discovery
 3. Land Rover Discovery Sport: voorbeeldig adoptiekind

  Review Land Rover Discovery Sport Si4 HSE Automaat

  Autotest 18 mei 2015 Tekst: Bob Kroese

  Rijden in een Land Rover voelt altijd als iets bijzonders. Het groene logo dat je aanstaart vanaf het stuur roept onbewust associaties met avontuur op. Elke Land Rover heeft een beetje Defender in zich en dat geldt ook voor de nieuwe, gestroomlijnd vormgegeven Discovery Sport.

  Lees meer
 4. Land Rover Discovery: fijn op elk terrein

  Review Land Rover Discovery 3.0 SCV6 HSE

  Autotest 25 maart 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Wil je de ruimte van een MPV, het comfort van een limousine, de terreinwaardigheid van een Land Rover en het kloppende hart uit een Jaguar? Dan is deze Land Rover Discovery 3.0 SCV6 misschien wel jouw ideale auto.

  Lees meer
  Tags: land rover discovery
 5. Range Rover Sport: afgetraind

  Review Range Rover Sport 3.0 TDV6 HSE

  Autotest 4 september 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Nog geen jaar na de introductie van de nieuwe Range Rover lanceren de Britten de verse Range Rover Sport. Bij de vorige generatie was die toevoeging ‘Sport’ eigenlijk compleet misplaatst, want hij was gebaseerd op het loeizware platform van de Discovery.

  Lees meer
 6. Land Rover Freelander 2: vooral veel karakter

  Review Land Rover Freelander 2 Si4 SE AWD

  Autotest 9 juli 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Een rijtest moet uitwijzen of de 6 jaar oude Land Rover Freelander nog even mee kan. Met zijn uiterlijk trekt de witte testauto in elk geval genoeg positieve aandacht.

  Lees meer
 7. Dubbeltest Mercedes-Benz GL en Range Rover

  Nieuw en oud geld

  Autotest 5 juni 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  De tegenstelling tussen oud en nieuw geld vormt een mooie analogie voor het duel tussen de nieuwe Range Rover en Mercedes-Benz GL-Klasse.

  Lees meer
 8. Range Rover TDV8 en Evoque Coupé 2.2 eD4

  IJzersterk label

  Autotest 30 april 2012 Tekst: Gregory Weller

  Was de naam Range Rover voorheen voorbehouden aan het topmodel, tegenwoordig is het een ijzersterk label voor diverse luxe Land Rovers. De naam is uitgegroeid tot een submerk. Door de komst van de Range Rover Sport breidde het aanbod al uit, maar de Britten vinden dat daar nog wel een schepje bovenop kan. Aangezien een groot deel van de Range Rovers zich in de stad verplaatst, zag men ruimte voor een kleiner model.

  Lees meer
 9. Range Rover Evoque 2.2 SD4 4WD Dynamic

  De laatste mode

  Autotest 24 november 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  De Range Rover Evoque heeft alles in huis om als ‘cool’ te mogen worden bestempeld. Land Rover gaat met de Evoque helemaal met de mode mee. Welke rij-eigenschappen heeft de SUV?

  Lees meer
 10. Jeep Wrangler Unlimited 2.8 CRD en Land Rover Defender 110

  Monumentenzorg

  Autotest 23 september 2011 Tekst: Jan Westerhof

  De Land Rover Defender is het fossiel van de automobielindustrie geworden. Zo star als Land Rover vasthoudt aan het design en de techniek, zo flexibel gaat Jeep om met haar oermodel Wrangler. Hun uitstraling heeft één grote gemene deler, masculiniteit, ontstaan uit hun terreinkwaliteiten. Welke van de twee is de beste auto?

  Lees meer
  Tags: jeep wrangler land rover defender dubbeltest