16 Lexus autotests en reviews gevonden

 1. Lexus LC 500: schoonheid en rebellie

  Review Lexus LC 500 Touring Pack

  Autotest 25 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Andere auto's verliezen aan relevantie zodra deze aan komt rijden. Met zijn 21 inch grote, gesmede wielen oogt hij als een concept car, een blik op de toekomst. Maar dat is het niet. Het is een auto met een kenteken en de sleutel is in mijn bezit. Het is de Lexus LC 500. Geen hybride, maar een brute 5.0 V8 met 477 pk. Als geen ander combineert Lexus hiermee schoonheid en rebellie – de beste combinatie.

  Lees meer
  Tags: lexus lc
 2. Lexus IS 300h: de beste diesel

  Review Lexus IS 300h F Sport line

  Autotest 5 maart 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Moest je bij deze titel even met je ogen knipperen? Terecht, want de Lexus IS 300h is zeker geen diesel. Het is een benzine-hybride, die een diesel-achtig laag brandstofverbruik kan neerzetten door een samenspel van benzine- en elektromotor. Hoewel de Lexus IS na 3 jaar allesbehalve verouderd oogt, is hij recent subtiel gefacelift. Reden genoeg voor een hernieuwde kennismaking en een uitgebreide test.

  Lees meer
  Tags: lexus is
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Lexus GS F: scheurneus

  Review Lexus GS F 5.0 V8

  Autotest 8 april 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Lexus is groot geworden met hybridetechnologie maar het merk heeft ook een andere kant. Een kant die naar boven komt als de Japanse techneuten zich laten gaan. Dan ontstaan er ware sportwagens van wereldklasse, zoals de GS F.

  Lees meer
  Tags: lexus gs lexus f
 5. Test Lexus RX 450h: z’n eigen koers

  Review Lexus RX 450h Hybrid AWD F SPORT Line

  Autotest 15 maart 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  Alle nieuwe modellen van Lexus hebben een gewaagd design en nu ondergaat ook de vierde generatie Lexus RX de transformatie. In de Nederlandse prijslijst staat één motorvariant: een benzinehybride met 313 pk vanaf net geen 70.000 euro. Je hoeft ‘m niet in te pluggen en daarmee vaart de Lexus RX duidelijk z’n eigen koers.

  Lees meer
  Tags: lexus rx hybride
 6. Lexus RC-F: snel en furieus

  Review Lexus RC-F 5.0 V8 Luxury Edition

  Autotest 16 juni 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  De Lexus RC-F laat zijn spierballen duidelijk zien, de testauto ziet er ronduit agressief en ‘racy’ uit. Met z’n uitbundige spoilerwerk, bodykit en diagonaal geplaatste uitlaten zou ‘ie zo de hoofdrol in The fast and the furious kunnen spelen.

  Lees meer
  Tags: lexus rc lexus f
 7. Lexus NX: durf!

  Review Lexus NX 300h AWD Business Line Pro

  Autotest 28 januari 2015 Tekst: Bob Kroese

  Ja, dat is weer eens wat anders… 4,63 meter aan kunstig gebogen staal. De Lexus NX is een imposante auto die een duidelijk signaal afgeeft: ik ben anders en met mij valt niet te spotten. Anders vanwege het uiterlijk maar ook anders vanwege de techniek.

  Lees meer
  Tags: lexus nx hybride
 8. Lexus CT 200h: nog interessanter

  Review Lexus CT 200h Luxury Line

  Autotest 29 mei 2014 Tekst: Gregory Weller

  Toen Lexus in 2011 met de betaalbare CT 200h op de markt kwam, werd de deurmat bij de dealers platgelopen. De compacte Lexus behoudt zelfs nu zijn fiscale voordeel en is na een facelift en prijsverlaging nog interessanter dan ooit.

  Lees meer
 9. Lexus GS 300h Hybrid: laten zweten

  Review Lexus GS 300h Hybrid F Sport Line

  Autotest 5 maart 2014 Tekst: Anton van der Wulp

  Voor het eerst biedt Lexus twee verschillende hybride aandrijflijnen voor een model. Na de krachtige GS 450h volgt nu de GS 300h met 20 procent bijtelling. Doet deze de concurrentie zweten?

  Lees meer
 10. Lexus RX 450h: voorbeeldige SUV

  Review Lexus RX 450h Hybrid AWD Luxury Line

  Autotest 11 februari 2014 Tekst: Gregory Weller

  De Lexus RX 450h Hybrid is een SUV die niet snel versleten zal worden als vervuiler. Met een bescheiden uitstoot van 145 gram CO2 per kilometer en een groen B-label is de RX de schoonste in zijn klasse. Hij speelt de voorbeeldige SUV.

  Lees meer
  Tags: lexus rx hybride
 11. Lexus IS: warmlopen

  Review Lexus IS 300h Hybrid Business Line

  Autotest 10 augustus 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  Met de nieuwe IS biedt Lexus nu het beste van twee werelden: een uitgesproken design en dankzij hybridetechniek en 20 procent bijtelling. Is dit de Lexus waar iedereen voor warm loopt?

  Lees meer