Mijn Autokopen.nl

18 Lexus autotests en reviews gevonden

 1. Lexus LS: Junmai Daiginjo

  Review Lexus LS 500h President Line AWD

  Autotest 4 september 2018 Tekst: Bob Kroese

  Als je een Japanse toplimousine wilt dan is er in Nederland maar een merk waarbij je terechtkunt: Lexus. De LS staat sinds jaar en dag voor het meest verfijnde, luxe en geavanceerde dat Japan op automobielgebied te bieden heeft. Ook de nieuwe generatie van het vlaggenschip vertegenwoordigt het beste uit het land van de rijzende zon.

  Lees meer
  Tags: lexus ls hybride
 2. Lexus RX 450hL: voor wie net iets meer verlangt

  Review Lexus RX 450hL President Line

  Autotest 25 augustus 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Een riante SUV met zeven zitplaatsen, nooit eerder kon je bij Lexus in Europa terecht voor zo'n auto. Nu is er de RX 450hL, een verlengde versie van de bekende RX 450h. Aan de achterkant is er 11 centimeter bijgekomen, waardoor er ruimte ontstaat voor twee extra zitplaatsen. Hoeveel dat in de praktijk toevoegt kan alleen een test uitwijzen.

  Lees meer
  Tags: lexus rx
 3. Lexus LC 500: schoonheid en rebellie

  Review Lexus LC 500 Touring Pack

  Autotest 25 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Andere auto's verliezen aan relevantie zodra deze aan komt rijden. Met zijn 21 inch grote, gesmede wielen oogt hij als een concept car, een blik op de toekomst. Maar dat is het niet. Het is een auto met een kenteken en de sleutel is in mijn bezit. Het is de Lexus LC 500. Geen hybride, maar een brute 5.0 V8 met 477 pk. Als geen ander combineert Lexus hiermee schoonheid en rebellie – de beste combinatie.

  Lees meer
  Tags: lexus lc
 4. Lexus IS 300h: de beste diesel

  Review Lexus IS 300h F Sport line

  Autotest 5 maart 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Moest je bij deze titel even met je ogen knipperen? Terecht, want de Lexus IS 300h is zeker geen diesel. Het is een benzine-hybride, die een diesel-achtig laag brandstofverbruik kan neerzetten door een samenspel van benzine- en elektromotor. Hoewel de Lexus IS na 3 jaar allesbehalve verouderd oogt, is hij recent subtiel gefacelift. Reden genoeg voor een hernieuwde kennismaking en een uitgebreide test.

  Lees meer
  Tags: lexus is
 5. Lexus GS F: scheurneus

  Review Lexus GS F 5.0 V8

  Autotest 8 april 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Lexus is groot geworden met hybridetechnologie maar het merk heeft ook een andere kant. Een kant die naar boven komt als de Japanse techneuten zich laten gaan. Dan ontstaan er ware sportwagens van wereldklasse, zoals de GS F.

  Lees meer
  Tags: lexus gs lexus f
 6. Test Lexus RX 450h: z’n eigen koers

  Review Lexus RX 450h Hybrid AWD F SPORT Line

  Autotest 15 maart 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  Alle nieuwe modellen van Lexus hebben een gewaagd design en nu ondergaat ook de vierde generatie Lexus RX de transformatie. In de Nederlandse prijslijst staat één motorvariant: een benzinehybride met 313 pk vanaf net geen 70.000 euro. Je hoeft ‘m niet in te pluggen en daarmee vaart de Lexus RX duidelijk z’n eigen koers.

  Lees meer
  Tags: lexus rx hybride
 7. Lexus RC-F: snel en furieus

  Review Lexus RC-F 5.0 V8 Luxury Edition

  Autotest 16 juni 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  De Lexus RC-F laat zijn spierballen duidelijk zien, de testauto ziet er ronduit agressief en ‘racy’ uit. Met z’n uitbundige spoilerwerk, bodykit en diagonaal geplaatste uitlaten zou ‘ie zo de hoofdrol in The fast and the furious kunnen spelen.

  Lees meer
  Tags: lexus rc lexus f
 8. Lexus NX: durf!

  Review Lexus NX 300h AWD Business Line Pro

  Autotest 28 januari 2015 Tekst: Bob Kroese

  Ja, dat is weer eens wat anders… 4,63 meter aan kunstig gebogen staal. De Lexus NX is een imposante auto die een duidelijk signaal afgeeft: ik ben anders en met mij valt niet te spotten. Anders vanwege het uiterlijk maar ook anders vanwege de techniek.

  Lees meer
  Tags: lexus nx hybride
 9. Lexus CT 200h: nog interessanter

  Review Lexus CT 200h Luxury Line

  Autotest 29 mei 2014 Tekst: Gregory Weller

  Toen Lexus in 2011 met de betaalbare CT 200h op de markt kwam, werd de deurmat bij de dealers platgelopen. De compacte Lexus behoudt zelfs nu zijn fiscale voordeel en is na een facelift en prijsverlaging nog interessanter dan ooit.

  Lees meer
 10. Lexus GS 300h Hybrid: laten zweten

  Review Lexus GS 300h Hybrid F Sport Line

  Autotest 5 maart 2014 Tekst: Anton van der Wulp

  Voor het eerst biedt Lexus twee verschillende hybride aandrijflijnen voor een model. Na de krachtige GS 450h volgt nu de GS 300h met 20 procent bijtelling. Doet deze de concurrentie zweten?

  Lees meer