11 Mini autotests en reviews gevonden

 1. Mini Cooper Countryman: de Dikke Van Dale

  Review Mini Cooper Countryman

  Autotest 21 april 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Een naam die door de jaren heen niet meer aansluit bij het product, dat komt regelmatig voor. Veel autofabrikanten hernoemen dan hun auto, om aan te geven dat er serieuze stappen zijn gezet. Maar hoe moet dat wanneer je mérknaam niet meer past bij je nieuwste, 4,3 meter lange model? Dan rek je de merkwaarden op totdat het wel gaat. Mini slaagde er overtuigend in om te transformeren van ‘iets dat maar weinig ruimte inneemt’ naar ‘iets dat gezien mag worden’...

  Lees meer
  Tags: mini countryman
 2. Mini Cabrio: karakterdakkie

  Review Mini Cooper Cabrio Chili

  Autotest 22 april 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Al sinds de eerste generatie ‘New Mini’ is er een cabriovariant geweest. Inmiddels zijn we aanbeland bij de derde generatie, waarvan de open versie net voor het zomerseizoen bij de dealer staat. Ik kon niet langer wachten en teken al in de lente mijn ervaringen op.

  Lees meer
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Mini Clubman: groeit met je mee

  Review Mini Cooper D Clubman Chili

  Autotest 20 november 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  Vrouwen waarderen de Mini om z’n schattige uitstraling, terwijl mannen liever praten over stuurplezier. Voeg beide doelgroepen samen en wat wil je dan? Juist, ruimte voor de kinderen. De derde generatie Clubman groeit mee met je gezinsbehoeften. Deze test wijst uit of dat hand-in-hand gaat met het typische Mini-DNA.

  Lees meer
 5. Mini Cooper S vijfdeurs: plezier voor vier

  Review: Mini Cooper S 5-deurs automaat

  Autotest 23 december 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Wie geen Countryman of Clubman wil, zat bij Mini altijd vast aan een tweedeurs model. Dat is niet bijzonder handig met in- en uitstappen voor eventuele achterpassagiers. Daar brengt Mini nu verandering in met een 16 cm langere vijfdeurs variant van ‘het origineel’.

  Lees meer
  Tags: mini mini
 6. Mini One: back to basics

  Review Mini One Chili

  Autotest 2 augustus 2014 Tekst: Jesse Kraal

  Back to Basics: Ik rijd met de Mini One - de basisuitvoering - en dat blijkt zeker niet behelpen.

  Lees meer
 7. Mini Cooper: hebbeding wordt volwassen

  Review Mini Cooper

  Autotest 10 april 2014 Tekst: Gregory Weller

  De Mini is een echt hebbeding en wordt vaak meer als accessoire dan als vervoersmiddel gezien. Elke rit die je maakt moet een glimlach op je gezicht toveren. De New Mini is alweer toe aan de derde generatie, die met nieuwtjes als driecilinder turbomotoren en (nog) betere rijeigenschappen weer veel harten moet gaan veroveren.

  Lees meer
 8. Mini Paceman: een Mini voor iedereen

  Review Mini Paceman Cooper S

  Autotest 28 juni 2013 Tekst: Gregory Weller

  Voor wie er nog geen Mini naar hartenlust was, is er nu de Paceman. Een combinatie van de terreinachtige Countryman en de sportieve Mini hatchback.

  Lees meer
  Tags: mini paceman
 9. Mini Roadster Cooper S

  Omdat ‘ie leuker is

  Autotest 17 mei 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  Twee cabrio’s van de wereldberoemde Mini, what’s that all about? Het is makkelijker uit te leggen dan je wellicht zou denken. Met de vierpersoons Mini Cabrio snuif je natuurgeuren op, bekijk je terrasjesmensen als je door charmante dorpjes toert en kun je genieten onder de zon. Al dit alles kan je natuurlijk ook met de nieuwe Mini Roadster doen, maar zoals bij de meeste compacte tweezitters ligt de nadruk op stuurplezier. Een roadster heeft bovendien iets stoers over zich.

  Lees meer
  Tags: mini roadster
 10. Mini Coupé Cooper S

  Petje op, petje af

  Autotest 23 december 2011 Tekst: Jurjen van Rhee

  Bij de Mini Coupé werden, ten faveure van een mooier uiterlijk en meer bagageruimte, de twee vaak ongebruikte zitplaatsen achterin weggehaald. Dat klinkt als een goede deal en dat is het ook.

  Lees meer
 11. Mini Clubman Cooper SD Hampton

  Maximaal benutten

  Autotest 11 september 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Met een tent en toebehoren op vakantie en kiezen voor een Mini als vervoer. Een keuze die ik bewust maakte, maar die door velen werd bespot. Want waarom zou je zo’n auto daarvoor gebruiken? Gelukkig heeft Mini de ietwat grotere Clubman in huis, die voor deze reis maximaal benut zal worden.

  Lees meer