Mijn Autokopen.nl

8 Mitsubishi autotests en reviews gevonden

 1. Mitsubishi Outlander PHEV 2019: nieuwe wetten

  Review Mitsubishi Outlander PHEV Intense+

  Autotest 23 oktober 2018 Tekst: Bob Kroese

  Hé, een Mitsubishi Outlander. En nog een. En daar, rijdt er nog een. Als je elke dag op de weg zit dan valt het je waarschijnlijk niet eens meer op, maar in Nederland rijden op dit moment ruim 38.000 Outlanders rond. Het leeuwendeel daarvan is in de afgelopen 5 jaar op kenteken gezet en heeft een hybride aandrijving. Outlanders verkochten zichzelf, dankzij de lage bijtelling. Het waren mooie tijden...

  Lees meer
  Tags: mitsubishi outlander hybride
 2. Mitsubishi Eclipse Cross: uit de schaduw

  Review Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 DI-T 4WD CVT ClearTec Instyle

  Autotest 16 maart 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Mitsubishi is vooral het merk van de degelijke techniek. Op het gebied van vormgeving springt de Japanse bouwer zelden uit de band en z’n auto’s worden vooral gekocht met het verstand. Tot nu. De Mitsubishi Eclipse Cross stapt uit de schaduw...

  Lees meer
 3. Mitsubishi Outlander PHEV: neus in de boter

  Review Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+

  Autotest 22 oktober 2015 Tekst: Gregory Weller

  De Mitsubishi Outlander PHEV is dankzij z’n fiscale voordelen al jaren razend populair in Nederland. De laatste maanden om nog van 7 procent bijtelling te profiteren zijn nu ingegaan, in 2016 stijgt de bijtelling naar (een eveneens gunstige) 15 procent.

  Lees meer
 4. Mitsubishi Outlander PHEV: tart de natuurwetten

  Review Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle+

  Autotest 23 november 2013 Tekst: Elco van der Meer

  De begrippen SUV en 4WD doen in eerste instantie niet denken aan een milieuvriendelijke auto. Toch is dat bedrieglijk, want het onderwerp van deze test is de veelbesproken en immens populaire Mitsubishi Outlander PHEV.

  Lees meer
 5. Mitsubishi Space Star: tegenwaarde

  Review Mitsubishi Space Star 1.2 CVT ClearTec Instyle

  Autotest 21 mei 2013 Tekst: Jan Westerhof

  Hoge restwaarde, fiscale voordelen en het ‘veel voor weinig’-principe. Dat is de nieuwe Mitsubishi Space Star op papier. Hoe is de praktijk?

  Lees meer
 6. Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD Intense+

  Draait de stoel om?

  Autotest 12 december 2012 Tekst: Bob Kroese

  Mitsubishi pronkt als trotse sponsor van het tv-programma The Voice of Holland met de Outlander als vaandeldrager van het merk. De gouden keeltjes laten zich opzichtig vervoeren in de nieuwe SUV van Mitsubishi. Maar hoe staat het met het talent van de Outlander zelf? Zoals de coaches in het programma zo graag zeggen: “De lat ligt hoog, de concurrentie is loodzwaar.” Kan de nieuwe Outlander met die druk omgaan?

  Lees meer
  Tags: mitsubishi outlander
 7. Mitsubishi i-MiEV

  De praktijk

  Autotest 18 januari 2011 Tekst: Bob Kroese

  Mitsubishi heeft de primeur. Jarenlang werd er alleen maar gepraat over elektrisch rijden maar het Japanse merk brengt de techniek als eerste massafabrikant in de praktijk. De i-MiEV bijt – samen met zijn broertjes van Peugeot en Citroën – het spits af op de Nederlandse markt. Alle eer dus voor Mitsubishi, dat deze stap nu durft te nemen.

  Lees meer
 8. Mitsubishi ASX 1.8 DI-D Intense ClearTec

  Inspiratiebron

  Autotest 23 september 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  Mitsubishi haakt met de ASX slim in op het succes van de Nissan Qashqai, een cross-over die de eigenschappen van een hatchback en een SUV combineert. Maar weet de ASX die auto ook te evenaren?

  Lees meer
  Tags: mitsubishi asx mitsubishi