Mijn Autokopen.nl

9 Porsche autotests en reviews gevonden

 1. Porsche 718 Boxster S: 72 uur van Le Mans

  Review Porsche 718 Boxster S PDK

  Autotest 3 juli 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Maak kennis met Porsches nieuwste model: de 718 Boxster. Hoewel, nieuw? De basislijnen komen behoorlijk bekend voor en de 'nieuwe' typenaam grijpt terug naar lang vervlogen tijden.

  Lees meer
  Tags: porsche 718
 2. Porsche 911 Carrera: altijd turbopret

  Review Porsche 911 Carrera 2 Coupé PDK Sport Chrono

  Autotest 22 maart 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  De belangrijkste upgrade sinds de Porsche 911 facelift bevindt zich aan de achterzijde onder de motorkap: de zescilinder boxermotor wordt nu al vanaf de Carrera-instapversie voorzien van turbotechniek. Eens kijken of we deze auto kunnen temmen.

  Lees meer
  Tags: porsche 911
 3. Porsche Cayenne S e-Hybrid: peper en zout

  Review Porsche Cayenne S e-Hybrid

  Autotest 30 december 2014 Tekst: Elco van der Meer

  14 procent bijtelling in een Porsche, dat kon al een tijdje. Maar nu kun je ook de meest gewilde Porsche ooit voor dat gunstige tarief rijden. Met 416 pk heb je op papier dan ook nog eens niets te klagen, maar hoe bevalt zo’n Cayenne S e-Hybrid in de praktijk?

  Lees meer
 4. Porsche Macan: een échte?

  Review Porsche Macan S Diesel PDK

  Autotest 11 augustus 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Verscheurde posters, in brand gestoken Porsche-petjes en vooral veel klagende fans: met de Cayenne kreeg Porsche het voor elkaar. De Porsche-SUV ging echter als warme Duitse broodjes over de toonbank en dat smaakte naar meer. Een decennium later staan we oog in oog met z'n kleine broertje: de Macan.

  Lees meer
  Tags: porsche macan
 5. Porsche Panamera S E-Hybrid: inplugbaar kanon

  Review Porsche Panamera S E-Hybrid

  Autotest 24 januari 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Het lijstje van fiscaal voordelige leaseauto’s is in 2014 een stuk korter en overzichtelijker geworden, maar niet in het topsegment. Daar komen juist auto’s bij, zoals de Porsche Panamera S E-Hybrid met 14 procent bijtelling die het onderwerp is van deze test.

  Lees meer
 6. Porsche Cayman S: flirten met perfectie

  Review Porsche Cayman S PDK

  Autotest 16 juni 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  De Porsche Cayman wordt al vanaf 2005 omarmd vanwege zijn fantastische wegligging maar door de fabrikant beperkt in zijn vermogen – om zo niet de iconische 911 naar de kroon te steken. Nu is er een volledig nieuwe Cayman, die opnieuw de nieuwsgierigheid prikkelt.

  Lees meer
  Tags: porsche cayman
 7. Porsche Cayenne S Diesel

  Brute kracht

  Autotest 25 april 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  Een Porsche Cayenne met V6-dieselmotor levert 245 pk en dat is voor alledaags gebruik meer dan voldoende, maar kom op: er pronkt een Porsche-logo op de motorkap. Je wilt dus meer maar zo’n snelle Cayenne Turbo slurpt heel veel benzine. Een beresterke ‘tractor’-motor zou de SUV daarom niet misstaan.

  Lees meer
  Tags: porsche cayenne
 8. Porsche 911 Carrera S Coupé PDK

  Sterk nummer met mooie cijfers

  Autotest 10 september 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  Het jaar 2012 is dat van de zevende generatie 911, die weer garant staat voor mooie cijfers. Deze ‘Elfer’ is niet alleen krachtiger en sneller, maar ook zuiniger. Intern aangeduid als 991 is de nieuwste afstammeling van het oermodel een evolutie op de 911-reeks.

  Lees meer
  Tags: porsche 911
 9. Porsche Panamera S Hybrid

  Geen sportlimousine

  Autotest 23 oktober 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Wat stond de wereld op zijn kop toen Porsche met de Cayenne op de proppen kwam. Het was als vloeken in de kerk. De ironie is dat de SUV een gigantisch verkoopsucces werd en dat de Duitsers ook met de vierdeurs Panamera goede zaken doen. Dat de Panamera - in navolging van de Cayenne - sinds enige tijd leverbaar is als hybride lijkt dan ook een logisch vervolg. Aan mij de nobele taak te ondervinden of deze alternatieve aandrijving zijn nut weet te bewijzen in een Porsche.

  Lees meer
  Tags: porsche panamera