Mijn Autokopen.nl

4 Smart autotests en reviews gevonden

 1. Smart Fortwo Electric Drive: die wil je niet delen

  Review Smart Fortwo Electric Drive

  Autotest 15 augustus 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De titel is misschien een beetje flauw, maar veel mensen kennen de elektrische Smart Fortwo van het deelauto-concept Car2Go in Amsterdam. Dat concept sluit naadloos aan bij de auto, maar je kunt de elektro-Smart ook gewoon kopen of leasen. Daarom heb ik een weekje een ‘eigen’ exemplaar tot mijn beschikking.

  Lees meer
 2. Smart Forfour: Smart stretched limo

  Review Smart Forfour 52kw Prime

  Autotest 13 april 2015 Tekst: Elco van der Meer

  Forfour is voor Smart een bekende naam: van 2004 tot 2006 werd er al een vierzitter met die naam geleverd. Nu, jaren later, heeft Smart het model grondig herzien. Hij deelt zijn genen met de derde generatie oer-Smart, de Fortwo, en is liefst 80 centimeter langer. Hoeveel stadsplezier biedt een Smart als ‘stretched limo’? Een test.

  Lees meer
  Tags: smart forfour
 3. Smart Fortwo: groot geworden door klein te blijven

  Review Smart Fortwo Coupé 52 kW Prime

  Autotest 9 maart 2015 Tekst: Bob Kroese

  Ruim 17 jaar na zijn introductie is de Smart Fortwo nog steeds uniek. Een tweepersoons stadsautootje dat je overdwars in een parkeervak kunt neerzetten vind je niet bij een ander merk. Waarom durven andere fabrikanten niet? Wat is toch de magie van Smart? Met de nieuwe Fortwo probeer ik daar achter te komen.

  Lees meer
 4. Smart Fortwo Electric Drive: spanning en sensatie

  Review Smart Fortwo Cabrio Electric Drive

  Autotest 21 augustus 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  Een volwaardige vervanger van een auto op fossiele brandstof wordt de elektrische auto voorlopig niet. De alsmaar genoemde nadelen als een beperkte actieradius en hoge aanschafprijs maken een ‘EV’ voor de particuliere koper nauwelijks interessant. Voor de zakelijke markt en in de grote steden is zo’n auto wel degelijk een alternatief.

  Lees meer