Mijn Autokopen.nl

10 Subaru autotests en reviews gevonden

 1. Subaru Impreza: slim of eigenwijs?

  Review Subaru Impreza 1.6i Premium Lineartronic CVT

  Autotest 24 mei 2018 Tekst: Bob Kroese

  Welke auto in het compacte segment is standaard uitgerust met vierwielaandrijving, slimme rijhulpjes, en een automaat? De Subaru Impreza is altijd een auto geweest voor mensen met een zwak voor bijzondere techniek. Of het nu de snelle STi-versies van weleer of de huis-tuin-en-keuken-uitvoeringen zijn, met een Subaru heb je altijd een verhaal. Het verhaal van de nieuwe generatie vertel ik je graag in deze autotest.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 2. Subaru Levorg: nieuwe naam, bewezen waarden

  Review Subaru Levorg 1.6 GT-S Premium Lineartronic CVT

  Autotest 5 februari 2016 Tekst: Jan Westerhof

  Imposante 18 inch lichtmetalen wielen, gespierde wielkasten en een motorkap met luchthapper. Over welke Subaru hebben we het hier? Nee, niet over de WRX STI. Het gaat om de Subaru Levorg, de nieuwe stationwagon van Subaru.

  Lees meer
  Tags: subaru levorg
 3. Subaru Outback: onderscheidende kwaliteiten

  Review Subaru Outback 2.5i Premium

  Autotest 8 juli 2015 Tekst: Gregory Weller

  Subaru maakt zijn trouwe schare liefhebbers blij met de nieuwe Outback. Het is een van de populairste modellen van het merk en daarom komt de volledig nieuwe generatie als geroepen.

  Lees meer
  Tags: subaru outback
 4. Subaru WRX STI: laatste der Mohikanonnen

  Review Subaru WRX STI Sport Executive

  Autotest 27 augustus 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Dinsdag 16 december 2008 staat in de automobiele geschiedenisboeken op een zwarte pagina. Op deze dag kondigde Subaru aan te vertrekken uit het World Rally Championship, waardoor we gedwongen afscheid namen van de dik bespoilerde sedans met goudkleurige wielen, die gravel, sneeuw en steile bergen overwonnen – zeer vermakelijke televisie. Om het leed wat te verzachten bleef Subaru ons trouw de WRX leveren.

  Lees meer
  Tags: subaru wrx sti
 5. Subaru Outback X: traditioneel tegendraads

  Review Subaru Outback X 2.0D Executive AWD Lineartronic CVT

  Autotest 21 januari 2014 Tekst: Anton van der Wulp

  Subaru heeft met zijn boxermotoren en ‘Symmetrical AWD’ een uniek portfolio in handen. Het merk heeft daarnaast het imago uitermate betrouwbare auto’s te bouwen, maar is de traditionele aanpak van de Japanners voldoende om in leven te blijven?

  Lees meer
  Tags: subaru outback
 6. Subaru Forester: katapult

  Review Subaru Forester AWD 2.0XT Sport Executive Lineartronic CVT

  Autotest 17 juli 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Een Subaru onderscheidt zich met onalledaagse techniek, zo blijkt in deze test met de nieuwe Forester wederom. Het vaste recept van een boxermotor met vierwielaandrijving wordt voor deze top-Forester gecombineerd met een CVT-transmissie.

  Lees meer
  Tags: subaru forester
 7. Dubbeltest BMW 125i en Subaru BRZ

  Zelfde ingrediënten, ander recept

  Autotest 10 december 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  Een vermogen van zo’n 200 pk, achterwielaandrijving en een handbak zijn drie cruciale ingrediënten voor ouderwets rijplezier in een compacte auto. De implementatie daarvan verschilt nogal

  Lees meer
  Tags: bmw 1 serie subaru brz dubbeltest
 8. Subaru XV 2.0i Executive AWD Lineartronic CVT

  Excentriekeling

  Autotest 9 mei 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Huisartsen en architecten. Het zijn voorbeelden van beroepsgroepen die vaak overtuigend kiezen voor het excentrieke merk Subaru. Voor het ‘anders zijn’. De nieuwe Subaru XV is wederom geen dertien-in-een-dozijn-auto. Met merktypische boxermotoren, vierwielaandrijving en een terreinwaardige uitstraling zit het met de Subaru-genen wel snor.

  Lees meer
  Tags: subaru xv
 9. Subaru Trezia 1.3 Luxury

  Mooi meegenomen

  Autotest 21 mei 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Het aanbieden van een compacte MPV mooi meegenomen voor Subaru, want het is een model in een populair segment. Tot nu toe is Subaru nooit een merk van de grote aantallen geweest, maar ze heeft in Nederland wel een uiterst trouwe en tevreden aanhang. Wat heeft de Trezia bestaande en wellicht nieuwe Subaru-rijders te bieden?

  Lees meer
 10. Subaru WRX STi sedan 2.5T Sport Executive

  Mean Machine

  Autotest 17 april 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  De Subaru is net als zijn voorgangers niet moeders mooiste en de basis is niet bepaald het toonbeeld van originaliteit, maar die oorlogsuitrusting verbloemt alles en zorgt ervoor dat de kenner weet wat voor techniek onder het plaatwerk schuilt. Waarom de WRX STi verkiezen boven de 'hot hatches' van de concurrentie?

  Lees meer
  Tags: subaru wrx sti sedan subaru wrx sti